Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

LED Projektor Naplemente Vetítéssel (Piros)

Naplemente lámpa,

Naplemente éjszakai fényvetítő led lámpa, 90 fokban elforgatható szivárvány vetítőlámpa,

Romantikus naplemente éjszakai fény otthoni bulihoz, nappali, hálószoba dekorációhoz (piros)

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 30 db
Részletek

Termékjellemzők:

  • 【Romantikus vizuális élmény】- A Rainbow sunset állólámpa romantikus, modern hálószobát, meleg és kellemes nappalit, valamint életminőséget biztosít Önnek. Hozz boldogságot a családnak és a gyerekeknek.
  • 【90 fokkal elforgatva】- A naplemente lámpafeje 90 fokkal elforgatható, különböző szögekből különböző fényeket állíthat elő, ragyogó légkört teremtve, élvezheti a naplemente szépségét
  • 【Stabil és tartós】- A naplemente lámpa mindig stabil a stabil talpnak és lámpaoszlopnak köszönhetően. Az energiatakarékos, tükröződésmentes LED lámpa hosszú élettartammal rendelkezik. A forgatáshoz pedig vasból és alumíniumból álló kevert fém áll rendelkezésre, így nem kell aggódnia a más termékeknél gyakran előforduló termék károsodása miatt.
  • 【Használat】- A lámpa elforgatásával beállítható a kivetítő éjszakai fényének fényerejének mérete és alakja. Minél nagyobb a távolság, annál nagyobb a vetület, amelyet a naplemente fénye vethet a falra vagy a mennyezetre. A fény elképesztő színes körkörös fényeket vet a falra, a mennyezetre és a padlóra. Olvassa el a csomaghoz mellékelt használati útmutatót. A naplemente fényével a legszebb fényképeket készítheti majd el.
  • 【Többfunkciós】- A csomag tartalma: 1 x Naplemente fény projektor led lámpa; 5v 5w, USB tápkábel kapcsolóval, 1,5 méter hosszú USB kábel, 1 x használati útmutató. A lágy fény kiválóan alkalmas világításra és fényképezésre. Alkalmas gyerekszobába, nappaliba, buliba, kültéri grillezésre, élő háttérvilágításra, ragyogó légkör megteremtésére.

Adatok
gtin:
X001D18G0J
Cikkszám:
X001D18G0J