Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

LCD Akkumulátor Kapacitás Monitor Mérőműszer 2db

2db LCD Akkumulátor Kapacitás Monitor Mérőműszer,

Vízálló, 12V/24V/36V/48V, Ólomsavas Akkumulátor Állapotjelző,

Lítium Akkumulátor Kapacitás Teszter

Feszültségmérő Monitor

Kék Háttérvilágítással

Jármű Akkumulátorhoz

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Részletek

Termékjellemzők:

Márka: PHILED
Áramforrás: Akkumulátorral működik
Stílus: Modern
Szín: Fekete
Minimális üzemeltetési feszültség: 6 Volt
Széles Működési Feszültség-tartomány: Ez az akkumulátormonitor a legszélesebb működési feszültség-tartományt (DC 6-63V) tűri el. Az akkumulátor feszültségének megfelelően állítható 12V-ra, 34V-ra, 36V-ra, 48V-ra. Tesztelt áramkör által táplált, nem szükséges extra áramforrás.
PVC Vízálló Képernyővédő: Vízálló tok két gombbal. A funkció gomb a Kapacitás, Feszültség és Kikapcsolás közötti váltásra szolgál. A feszültség, az akkumulátor kapacitás százaléka egyedül vagy sorban megjeleníthető a funkció gomb megnyomásával. A beállító gomb az akkumulátor-specifikációk és egyéb beállítások kiválasztására szolgál.
Tiszta és Világos LCD Kijelző: Az akkumulátormonitor magas minőségű LCD-vel van tervezve, világos és tiszta kijelzést biztosít minden szögből. 10 másodperc után automatikusan alvó módba vált az energia megtakarítása érdekében.
Fordított Polaritás Védelem: Egyszerű csatlakozás fordított polaritásvédelemmel, fordított bekötés esetén sem ég le.
Megfelelő Akkumulátor Típusok: Az akkumulátor-detektor lítium akkumulátorokhoz és ólomsavas akkumulátorokhoz használható, mint például a ternáris lítium akkumulátorok, polimer akkumulátorok, lítium-ion akkumulátorok, tároló akkumulátorok.

Megjegyzés: Nem használható Lítium Vas-Foszfát akkumulátorokhoz, 1-2 sorosan kapcsolt Li akkumulátorhoz és 15-nél több sorosan kapcsolt Li akkumulátorhoz.

Adatok
Cikkszám:
X001AD1EDB
Tömeg:
1 kg/db