Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Kültéri napelemes locsolókanna

Kültéri napelemes lámpák, LED kerti lámpák 36 LED-del, vízálló kerti lámpák az udvarra, meleg fehér kerti dekoráció.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 23 db
Részletek

 

Az öntözőkanna napelemes lámpák különleges retro stílusa valóban lenyűgöző. Az üreges kialakítású vas öntözőkanna éjszaka bájos mintákat vetít, melyek igazán varázslatossá teszik a kertet. A lágy meleg fehér LED-ek finom rézhuzalokon lógnak, melyek a könnyű szellő hatására finoman mozognak. Az áramló vizet imitáló villódzó hatás egyedülálló fókuszpontot teremt a sötét kertben, így egyedi hangulatot varázsolva környezetéhez.

Az öntözőkanna napelemes lámpák rendkívül energiatakarékosak. Beépített fényérzékelőjüknek köszönhetően sötétedéskor automatikusan felkapcsolnak, miközben napközben napenergiával töltődnek. Mindössze 6-8 óra napfényes idő elegendő ahhoz, hogy akár 8-10 óráig világítsanak. Ezek a lámpák kiválóan alkalmazkodnak a kerti környezethez, mivel nem igényelnek külső kábelezést vagy tápegységet, ezáltal kényelmesek és jelentős energiaköltségeket takarítanak meg.

【36 LED】 A 36 nagy fényerejű LED finom rézhuzalakra van felfüggesztve, és enyhe szellő hatására könnyedén mozognak. Ez az elrendezés valósághűen utánozza az áramló víz hatását, amely egyedülálló fókuszpontot teremt a sötét kertben, egyedivé varázsolva azt.

【Könnyen felszerelhető】 A lámpák felszerelése rendkívül egyszerű, hiszen nincs szükség vezetékekre - teljesen vezeték nélküliek. Csak csatlakoztassa a gombot a dugattyúhoz, majd akassza fel a zuhanylámpát a kampóra, és helyezze be a fűbe. Ezzel már készen is áll, hogy pillanatok alatt megvilágítsa az éjszakát. Ideálisak kertben, udvaron, virágágyásban, teraszon, autóbeállóban vagy bárhol máshol, ahol egyedi és hangulatos világításra van szükség.

Ez az öntözőkanna nemcsak mindennapi otthoni vagy kerti dekorációra ideális, hanem esküvők és bulik alkalmával is meleg és romantikus hangulatot teremt. Remek ajándék lehet anyák napjára, apák napjára vagy születésnapra is, hiszen egyedi és stílusos megjelenésével mindenkit elbűvöl és örömet szerez.

Termékleírás

Jellemzők:
1. Funkcionalitás: A napfény biztosítja a nagyon szükséges megvilágítást és gyönyörű vetítési mintákat vetít.
2.Automatikus be-/kikapcsolás: A lámpa alkonyatkor automatikusan felkapcsol, hajnalban pedig automatikusan kikapcsol. Csak tegye napos helyre, hagyja magába szívni a fényt (kb. 8 óra), és tegye ki meleg, lágy fénynek 6-8 órára. (Tipp: A lámpabúrán van egy be-/kikapcsoló kapcsoló, kérjük, először használja.)
3. Gyors összeszerelés:  nyissa ki a fedelet, kapcsolja be a kapcsolót, és helyezze vagy akassza fel a lámpát bármilyen pozícióba.
4. Napelemes fényforrás: Nincs szükség tápkábelre, csak napos helyre szerelje fel. A napelemek a nap energiáját használják fel egy 300 mAh-s Ni-MH akkumulátor töltésére, ami nagyon energiahatékony és környezetbarát.
5. Vízálló és rozsdaálló: Vízálló (IP44), hőálló és megbirkózik a különböző időjárási viszonyokkal. Ne merítse vízbe.


Méretek:
Az locsoló aljának átmérője: 10,5 cm (hossza: 25 cm; locsoló magassága: 13 cm (+ a locsoló magassága) fogantyú: 20 cm); A tartó magassága: 80 cm; a fénycsík hossza: 55 cm.
Anyaga: vas.
Napelem: polikristályos: 2 V 120 mah.
Akkumulátor: 1,2 V AA 600 mAh
LED-ek száma: 36 ezüst vezetékek
Fény színe: meleg fény

 

 

Adatok
Cikkszám:
X001HA7NGJ
Tömeg:
1 kg/db