Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Kültéri Napelemes Lámpa (2db)

Kültéri, falra szerelhető napelemes lámpák

IP65 vízállósággal, vintage stílusban, három világítási móddal, kerti lámpaként, a verandára.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 9 db
Részletek

【Szuper intelligens mozgásérzékelő és szürkület-hajnal érzékelő】 A kültéri mozgásérzékelős fali lámpáink fejlett PIR mozgásérzékelő technológiával és IC fényérzékelővel vannak ellátva. A jobb mozgásérzékelővel felszerelt napelemes LED fali lámpánk akár 6 méteres távolságból, 120°-os szögben érzékeli a mozgást. Számos helyen alkalmazható, mint például ajtók, ösvények, verandák, garázsok, kerti utak, megvilágítja az éjszakádat, valamint szép dekorációt ad.
【Napelemes energia és automatikus bekapcsolás】 A kültéri napelemes lámpák beépített fényérzékelővel, hatékony poliszilícium napelemekkel, nagy kapacitású, 2000 mAh újratölthető akkumulátorral rendelkeznek, teljesen feltölthetők 6-8 nap alatt közvetlen napfény hatására. A napelemes lámpa automatikusan bekapcsolódik alkonyatkor. Van egy kapcsoló a lámpa tetején, kérjük, kapcsolja be az első használatkor.
【Három mód】 1. mód: a jelzőfény piros, a személy belép az érzékelési területre, a lámpa fényereje erősebbé válik. A személy kilép az érzékelési területről, a lámpa fényereje csökken; 2. mód: a jelzőfény zöld. A személy elérkezik az érzékelési területhez, a lámpa fényereje erősebbé válik. A személy elhagyja az érzékelési területet, a lámpa kialszik; 3. mód: a jelzőfény kék, éjszaka mindig bekapcsolva marad, anélkül, hogy az érzékelési funkció működne.
【ABS + PC keret és vastag üveg napelem】 A mozgásérzékelős kültéri fali lámpák kiváló minőségű anyagból készülnek, szilárd szerkezet, nem kell aggódnia a rozsda vagy a korrózió miatt, az üveg könnyen tisztítható és fantasztikus megjelenésű, egyértelműen felülmúlja az alacsonyabb minőségű fémet és a törékeny, vékony üveget, amelyek szörnyen rozsdásodni fognak. Rövid időn belül eltörnek, pontosan ellentétben az elvárásaikkal.
【Könnyű telepítés és univerzális E27 foglalat】 A kültéri fali lámpáink telepítésre készek, amikor megkapja őket, csak be kell fejeznie a telepítést otthonában, ha valami nem világos, a csomagolással együtt mellékeltünk utasításokat. Az izzófoglalat minden E27-es standard izzófoglalathoz illeszkedik. A napelemes kültéri fali lámpákhoz nincs szükség vezetékezésre. A napelemes lámpa és az árnyékoló alacsony karbantartást igényel.

 

Adatok
Cikkszám:
X001HQLLC5
Tömeg:
1 kg/db