Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Kristálynövesztő Játékkészlet Gyerekeknek 6 db-os

Tanuld meg hogyan tudod a saját varázs kristályodat megnöveszteni ezzel a menő készlettel.

Kristálynövesztő készlet gyerekeknek 6 színes kristály

Kristálytudományi készletek : növelje saját kristályait

Fiúknak és lányoknak 7-12 éves korig

A kristályok teljes növekedése: 4-5 nap eltelte után

Csomag tartalma : 6 db kristálynövesztő játék

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Növessz 6 színes kristályt: Hagyd, hogy gyermeked igazi vegyésznek érezze magát, aki nap mint nap keveri a különleges összetevőket, és nézi a kristály növekedését. Tartalmazzon 6 színű kristályt a növekedéshez, mindegyikhez saját kristálypor, mag, tartály, keverőpálca és használati utasítás. Remek csoportos foglalkozás gyerekeknek!
Szórakoztató és tanulságos: Gyerekeknek szánt kristálynövesztő készletünkben minden megtalálható, amire szüksége van, csak adjon hozzá forrásban lévő vizet, hogy saját kristályait növesítse. Hagyja, hogy a gyerekek élvezzék a természettudományos kísérleteket, és valóban részt vegyenek a projektekben, ami igazán jó módja annak, hogy fejlesszék türelmüket és megtanulják, mi a tudomány. Ritkán fordul elő, hogy egy tudományos projekt szórakoztató és lebilincselő legyen, de az XXTOYS kristálynövesztő készlet mindkettőt eléri!
Nagyszerű ajándékötlet minden korosztály számára: A Grow Crystals készlet azonnal lenyűgözi a gyerekeket, amint kihúzzák a dobozból. Szórakoztató és izgalmas módon elősegíti a tudomány és a krisztallográfia iránti szeretetet. Tökéletes ajándék fiatal tudományrajongóknak, különösen a geológia iránt érdeklődőknek.
Növessze a saját kristályait: Hívja kihívás elé gyermeke fantáziáját ezzel a kristálynövesztő készlettel. Ez a tudományos készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van 6 kristálynövekedési kísérlet elvégzéséhez. Kövesse az utasításokat a saját kristályok növesztéséhez, csak élvezze a folyamatot, ahogy napról napra változnak. Megjegyzés: A forrásban lévő vízhez felnőtt segítségére van szükség.

Adatok
gtin:
X0013HAW5Z
Cikkszám:
X0013HAW5Z
Tömeg:
1 kg/db