Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Konyhai Játékkészlet

Konyhai játékkészlet gyerekeknek, 47 db tartozék, 4 az 1-ben bevásárló kocsi kerekekkel, kisgyermekek számára.

Hordozható tanuló játék lányok, fiúk részére.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.07.17
Raktáron: 5 db
Részletek

- Egyszerűen hordozható és összeszerelhető kis kosárral és bolti kocsival, könnyen hordozható és tárolható. A gyerekek bárhol játszhatnak vele.

- 4 AZ 1-BEN JÁTÉKSZERKEZET: Négy üzemmód, amely kosárrá, állványos ételkonyhává, kocsiszekrénnyé és árusító kocsivá alakítható. Okos tárolás, könnyű váltás. A szórakozásnak nincs határa, tapasztalja meg a szórakozást útközben.

- 47 TARTOZÉK: Az utolsó simítás minden teljes bolti készlethez: ételek, italok, tej stb. Ez a készlet sok különböző színű, alakú fagylalt és evőeszköz tartozékkal érkezik, hogy gyermeke játszhasson vele.

- ROLE PLAY:  A konyhai játékkészlet elősegíti a gyerekek színfelismerését, a kéz-szem koordinációt és a szervezési és tárolási képességet. Serkenti a képzeletüket! Ossza meg a mérlegelés és a vásárlás örömét gyermekeivel!

- TÖKÉLETES AJÁNDÉK GYEREKEKNEK: Ez az oktatási szupermarket játékkészlet nagyszerű ajándék a 3 év feletti gyerekeknek. Biztonságos és környezetbarát anyagból készült, nagyszerű ajándék 3 év feletti kisgyermekeknek születésnapra.

Adatok
gtin:
X001FP59HV
google_product_category:
968182
id:
964
Cikkszám:
X001FP59HV
Tömeg:
1 kg/db