Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Kontúrmérő 25 cm-es és 12,5 cm-es (Narancssárga)

Ez a 25 és 12,5 cm-es kontúrmérő szabálytalan tárgyak alakjának mérésére használható, azonnali sablon például a precíz csempevágások jelölésére. Széles alkalmazási terület, könnyen használható.

Színe: Narancssárga

Csomag tartalma: 2 db kontúrmérő eszköz, 25cm és 12,5cm.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 5 db
Részletek

Precíz sokszorosító: A kontúrmérő profil szerszám nagy pontossággal rendelkezik. Lehetővé teszi bármilyen páratlan alakzat pontos nyomon követését a tökéletes másolás érdekében.

Változhatatlan transzfer: Fém reteszelő mechanizmussal készült, hogy rögzítse a kapott formát és elkerülje a tűk elmozdulását. Ennek eredményeként a körvonalat változatlanul átviheti a papírra vagy más anyagokra.

Nagy teherbírású anyag: Továbbfejlesztett alumínium maggal, így ez a kontúrmérő rozsdamentes és tartósabb, mint a többi műanyag maggal rendelkező készülék. A prémium ABS karosszéria nem csak masszív, hanem azt is biztosítja, hogy ne karcolja meg a tárgy felületét.

Könnyen használható: mindössze 3 lépés a felület szabálytalan keresztmetszeti alakjának megismétléséhez. Egyszerűen nyomja rá az eszközt egy alakzatra, zárja le az aktuális sablont, és másolja az anyagra. Használhatja autókarosszériához, csövekhez, sarkokhoz, csempékhez, deszkákhoz, laminátumokhoz, szőnyegekhez, kerámiákhoz stb.

Két kontúrmérő: Minden rendeléshez 2 kontúrmérő eszköz tartozik (25cm és 12,5 cm), csendesen segíti az építési projekteket, a famegmunkálást, az asztalosságot, a barkácsolást, a lakásfelújítást stb. Ezenkívül a méretek hüvelykben és cm-ben is láthatóak az eszközön, így kényelmesen használható.

Adatok
Cikkszám:
X0019WRAZT
Tömeg:
1 kg/db