Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Komiro Termosztát Nélküli Zuhanyfej és Zuhanysín Szerelvények Nélkül

Ez a zuhanyfej és zuhanysín kombináció kiválóan alkalmazkodik az egyéni igényekhez, állítható magassággal, hogy mindenki számára kényelmes legyen. A három különböző permetezési mód, az eső, masszázs és vegyes, lehetővé teszi a zuhanyzás élményének testre szabását, így mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb opciót az adott pillanatban. Ez a készülék egyszerre kényelmes és praktikus, hogy a zuhanyzás mindig kellemes és kielégítő legyen.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

 

Raktáron: 9 db
Részletek

Nagy zuhanyfej: esőzuhany 30 x 30 cm. A teteje dönthető, hogy optimálisan igazodjon a napi fürdési igényeihez. A csap nélküli esőzuhany olyan érzést kelt, mintha egy igazi vízesés alatt zuhanyozna.
Állítható zuhanyrúd:  A zuhanyrúd magassága szabadon állítható. A magasságállítási tartomány 750-1220 mm között lehet. A kézizuhany és a zuhanyfej magassága szabadon állítható, hogy az egész család fürdési igényeit kielégítse.
Kiváló minőségű zuhanycsap készlet: A zuhanyfej, a zuhanysín és a tömlő rozsdamentes acélból készült, ezért strapabíró. A terelő tömör sárgarézből készült, krómozott és polírozott, így forrázás- és rozsdaálló. A kézizuhany és a zuhanyfej szilikon fúvókával van felszerelve, amely könnyen tisztítható és megakadályozza a vízkő lerakódását.
Kézi zuhany 3 permetezési móddal: eső, masszázs és vegyes. A gomb megnyomásával különböző módokat válthat.
A csaptelep nélküli KOMIRO zuhanyrendszer könnyen felszerelhető. A telepítés befejezéséhez egyszerűen olvassa el a telepítési utasításokat.

A zuhanykészlet tartalmaz egy nagy zuhanyfejet és egy kézi zuhanyozót. Könnyedén válthat a kézizuhany és a zuhanyfej között.

A zuhanyoszlop teste sárgarézből készült, amelyet többször políroztak, hogy tükörszerűen ragyogjon. Korrozióállóság jellemzi.

Könnyen állítható, megfelel a különböző magasságok különböző igényeinek.

Csatlakozás ½ hüvelykes rozsdamentes acél tömlővel, minden szabványos zuhanycsőhöz alkalmas.

Az összeszerelés gyors és egyszerű. Szerelési anyagot és összeszerelési útmutatót tartalmaz.

Zuhanykészletünk egyedülálló kialakításával páratlan zuhanyélményt kínál Önnek és családjának.

Adatok
gtin:
X001FWMRL5
Cikkszám:
X001FWMRL5
Tömeg:
1 kg/db