Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Kisállat Ajtó

A kisállat ajtó egy praktikus megoldás háziállatok tulajdonosainak. Ez egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a háziállatoknak, például kutyáknak vagy macskáknak, hogy szabadon mozoghassanak a ház és a kert között. A kisállat ajtók  könnyen telepíthetők, és lehetőséget biztosítanak az állatoknak, hogy bel- vagy kijussanak anélkül, hogy folyamatosan felügyelni kellene őket.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.04.18
Részletek

A háziállat ajtó egy hasznos kiegészítő az állattartóknak. Ez lehetővé teszi a kutyák, macskák és más kisállatok számára, hogy szabadon mozoghassanak a ház és a kert között. Könnyen felszerelhetők, és megengedik az állatoknak, hogy szabadon jöjjenek és menjenek anélkül, hogy folyamatos felügyeletre lenne szükség. Fontos, hogy megfelelő méretű és típusú kisállat ajtót válasszunk, hogy az állatoknak megfelelően illeszkedjen, és biztonságosan használható legyen a ház vagy a lakás számára.

Biztonságos és kényelmes: Háziállat-ajtónknak átlátszó szárnya van, amely lehetővé teszi, hogy szőrös barátai kinézzenek a szabadba, valamint időjárásálló tömítés és vízálló anyag, amely szárazon és otthonosan tartja otthonát.

Ideális újrafelhasználásra: A nagy szilárdságú üvegszál + PP anyag ellenállóvá teszi ezt a kisállat-ajtót az állatok megragadásával és harapásával szemben. Jó átlátszósággal és UV-védelemmel is rendelkezik, ami biztosítja a tartósságát és újrafelhasználhatóságát.

Csendes futás: Megszünteti a zajt az ajtók nyitásakor és zárásakor a súrlódást csökkentő kefecsíkkal, valamint a speciális tömítéssel és mágneses zárral, amelyek optimális szélvédelmet biztosítanak.

Könnyen felszerelhető: Ez a kisállat ajtó bármilyen 2-5 cm vastag ajtóhoz vagy falhoz illeszkedik, legyen az fa ajtó, téglafal, PVC ajtó vagy fém ajtó, könnyen beépíthető.

4 Zárási mód: Ez a kisállatajtó lehetőséget ad kedvencei számára, hogy be- vagy kimenjenek, kedvüknek és kényelmüknek megfelelően. Biztonsági és kényelmének megfelelően 4 különböző zárási szintre is beállíthatja. Ez az ajtó javítja az Ön életét és kedvencei jólétét.

Termékleírás: 

Méret: 20 cm x 24 cm 

Szín: Fehér

Anyaga: PVC, Üveg, Fém

Alkalmas macskák és kisebb kutyák számára 7kg -ig (15lbs)

Adatok
gtin:
X001AGRN7J
google_product_category:
495567
id:
82
Cikkszám:
X001AGRN7J
Tömeg:
1 kg/db