Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Kindor Bambusz Zuhanypad 50x30x45cm

Kindor bambuszfából készül 2 szintes zuhanypad/zuhanyszék tárolópolccal, növényállvánnyal fürdőszobába, nappaliba, hálószobába, dekorációnak is kiváló.

Méret: 50.5 x 30 x 45.5 cm

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Környezetbarát anyag: Ez a zuhanypad kézzel készült, természetes bambusz anyagból és kiváló kidolgozással. A bambusz natúr szín elegáns és könnyen illeszkedik a lakberendezés különböző stílusaihoz. Akár 100 kg-ot is elbír.

Sima felület: A bambusz szék teljes felülete sima felületű, és minden sarka kerekített, ami megóvja Önt és családját az esetleges karcolásoktól és sérülésektől. Ez az ülés tökéletes méretű, és nem foglal túl sok helyet.

Többfunkciós bambuszpad: A többfunkciós bambuszpad nem csak lépcsős zsámolyként használható, hanem tárolóállványként, cipőtartóként, ágy melletti éjjeliszekrényként, vagy kis asztalként is növények számára. Igényei szerint szabadon használható.

Kényelmes fürdőszék: Az enyhén ívelt ülőfelület és a lécek közötti rés javítja az ülés élményét.

Könnyen összeszerelhető: Könnyen összeszerelhető, erős és tartós, minden helyiségben jól mutat. A csomag minden alkatrészt és az összeszereléshez szükséges szerszámot tartalmaz.

Adatok
Cikkszám:
719146778253
Tömeg:
1 kg/db