Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Kadax Műanyag Madarátüske 12 db-os (Fekete)

A műanyagból készült fekete madártüskék hatékony megoldást nyújtanak a madarak elűzésére. Ezek a tüskék nemcsak esztétikusak, hanem környezetbarátok is, hiszen újrahasznosított anyagból készülnek. A csomag 12 darabot tartalmaz, amelyek könnyen rögzíthetők tetőkön, erkélyeken vagy kertekben. Az éles tüskék megakadályozzák a madarakat, hogy leüljenek vagy fészkeljenek ezeken a felületeken, így segítve megőrizni a környezet tisztaságát és a növényeket a károktól.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 11 db
Részletek

A KADAX márka madárellenes tüskéi hatékonyan elriasztják a madarakat és minden területet megvédenek a galamboktól, sirályoktól vagy más nagytestű madárfajoktól. A galambok elleni műanyag tüskék két párhuzamos tüskesorból állnak. Van egy harmadik sor is, amely megakadályozza a tüskék közötti leszállást. A sín megakadályozza, hogy a madárürülék leessen és az ablakpárkányon vagy a tetőn fészkeljen. A műanyag tüskék hatékonyan megakadályozzák a galambok vagy harkályok leszállását és leülését olyan helyekre, mint az ablakpárkányok, korlátok, tetőszegélyek, fém elemek, párkányok, klímaberendezések vagy kis tetők. Véd a madarak (galambok, seregélyek) és más állatok (macska, nyest, mókus) ellen. A széles színválasztéknak köszönhetően a rögzített felülethez a legjobb színt tudjuk kiválasztani.

Könnyen felszerelhető, pl. ragasztóval, tiplivel vagy kábelkötegelővel. A tüskék megakadályozzák, hogy a madarak ablakpárkányra, tetőre, lépcsőre vagy korlátra kerüljenek, megvédve a felületeket a madárürüléktől és a szennyeződéstől. Ennek köszönhetően a korlátok és a tetők tiszták és esztétikusak maradnak. A tüskék akár beton, fém vagy fa felületekre is felszerelhetők.

 Az egymodul kiváló minőségű műanyagból készült, amelyet a változó időjárási viszonyokkal és a hosszú távú UV sugárzással szembeni ellenálló képessége jellemez. A madarak elleni műanyag tüskék rendkívül nagy magasságuknak köszönhetően – akár 35 mm – is kitűnnek, ami hatékony védelmet garantál.

A modulonkénti 108 tüske garantálja a házunk közelében kárt okozó madarak és állatok hatékony elriasztását. A termék időjárásálló polikarbonátból készült, így a tüskék egész évben használhatók. Ezenkívül az elemet könnyű súlya, nagy merevsége és ütésállósága jellemzi.

Méret: 44 x 4 cm 

Szín: Fekete

A csomag 12 db fekete műanyag madártüskét tartalmaz. 

Adatok
gtin:
EM0994
Szín:
Cikkszám:
EM0994
Tömeg:
1 kg/db