Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

KP Active Booty Bands Szalagok Farizom Edzéshez

Az Ön tökéletes edzőtársa!

Szeretnéd magasabb szintre emelni az edzéseidet? Ne keressen tovább, mint a KP Active Booty Bands! A nehezen elérhető farizmok megcélzására és tonizálására tervezett szalagok elengedhetetlen kiegészítői a fitneszrutinnak.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termék visszaküldése: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 47 db
Részletek

Főbb jellemzők:

  1. Három ellenállási szint: A készletünk három különböző ellenállási szintű szalagot tartalmaz - közepes, könnyű és nehéz. Ez azt jelenti, hogy testreszabhatja edzéseit edzettségi szintje alapján, és fokozatosan fejlődhet, ahogy erősödik.

  2. Prémium minőség: A tartós és rugalmas anyagokból készült pántok úgy készültek, hogy ellenálljanak az intenzív edzéseknek, és nem gurulnak el, nem csúsznak el vagy pattannak el edzés közben.

  3. Sokoldalú és hatékony: Legyen szó guggolásról, kitörésről, csípőtolásról vagy farihídról, a KP Active Booty Bands szalagjaink intenzívebbé teszik a mozgásokat, és segítenek abban, hogy rövidebb idő alatt jobb eredményeket érjen el.

  4. Kompakt és hordozható: Vidd magaddal ezeket a hevedereket, bárhová mész. Akár edz az edzőteremben, akár utazol, akár otthon edz, könnyen elférnek a táskádban, így soha nem maradsz le az edzésről.

  5. Tökéletes minden edzettségi szinthez: Függetlenül attól, hogy Ön fitneszrajongó vagy csak most kezdi fitneszútját, szalagjaink mindenki számára megfelelőek. Ellenállást és kihívást adnak az edzésekhez, így gyorsabban érheti el fitneszcéljait.

Miért várna, hogy elérje a faragott farizmokat, amire mindig is vágyott? Tedd meg az első lépést egy erősebb, szilárdabb és magabiztosabb önmagad felé a KP Active Booty Bands segítségével.

Adatok
gtin:
EM0920
Cikkszám:
EM0920
Tömeg:
1 kg/db