Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

K&N Univerzális Clip-on Levegőszűrő (14084-2)

Univerzális Levegőszűrő olajozott pamut szűrőanyagból készül. K&N márkajelzéssel ellátott szénszálas teteje van, amely erőt és tartósságot biztosít. A szénszálas elem hozzájárul a könnyű kialakításhoz és sima, üvegszerű felületet kölcsönöz a szűrőnek. Ez egy bilincses szűrő, amelynek a belső peremátmérője 100mm, és a perem hossza 30mm. Az alapátmérő 100mm, a felső átmérő 115mm cm, és a szűrő magassága 205mm

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 8 db
Részletek

Műszaki teljesítmény: A legmodernebb légszűrőanyagot úgy tervezték, hogy növelje a lóerőt és a gyorsulást, valamint javítsa a motor általános teljesítményét.

4 Védőréteg: A speciálisan kialakított tapadóanyaggal kezelt prémium pamutgéz több rétege együtt dolgozik, hogy egy bonyolult hálót hozzon létre a motor szűrőanyagából, amely a káros szennyeződéseket blokkolja és felfogja.

Erős felépítés: A K&N univerzális légszűrőket tartós, prémium anyagokból és a legmodernebb építési módszerekkel gyártják, hogy egy életen át kitartsanak.

Ötévente egyszer tisztítás: A motor légszűrőjét normál országúti vezetési körülmények között csak 120700 km-enként kell tisztítani (5 évet jelent, az átlag évi 24140 megtett kilométerek alapján).

Egyszerű telepítés: A K&N légszűrők előre olajozottak és használatra készek – az egyik legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb járműfrissítés a gyors teljesítménynövelés érdekében.

Univerzális felszerelés: Különféle alkalmazásokhoz tervezték.

Csökkenti a hulladékot: Évente több mint 200 millió eldobható légszűrő és csomagolási hulladéka kerül a hulladéklerakókba – az újrafelhasználható szűrők segítenek csökkenteni ezt a számot.

 

Adatok
Cikkszám:
EM2050
Tömeg:
1 kg/db