Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

KINLO szénacél kampós tároló állvány

KINLO szénacél kampós tároló állvány 2 állítható szinttel, 4db S-alakú kampóval

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.05.21
Részletek

Anyag: A mikrohullámú tartó szénacélból készült. A szénacél erősségéről és tartósságáról ismert, ezért alkalmas választás a mikrohullámú sütő tartásához.

Felületkezelés: A krómozott felületkezelés nemcsak elegáns és csillogó megjelenést kölcsönöz, hanem funkcionális célt is szolgál. A krómbevonat segít megelőzni a korróziót, ami különösen fontos a konyhai környezetben, ahol nedvesség és folyadékpotenciál lehet jelen.

Tartósság: A szénacélból készült szerkezetének és a korrózióálló felületének köszönhetően ez a mikrohullámú tartó valószínűleg ellenáll a mindennapi konyhai használat kopásának és terhelésének. Hosszú távú tárolási megoldásként tervezték.

Gyakorlatiasság: A polc a mikrohullámú sütő tárolására lett tervezve, ami egy gyakori konyhai eszköz. Ez praktikus kiegészítése lehet a konyhádnak, lehetővé téve a pulton való hely megtakarítását és a mikrohullámú sütő könnyű hozzáférhetőségét.

Variabilitás: További tárolóteret és 4db S-alakú akasztót is tartalmaz más konyhai eszközök számára, ami növeli a praktikusságát és hasznosságát a konyhában.

Egyszerű karbantartás: A krómozott felületek általában könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, tovább növelve a mikrohullámú tartó praktikusságát.

Adatok
gtin:
X001B9IKQ3
google_product_category:
647638
id:
345
Szín:
Cikkszám:
X001B9IKQ3
Tömeg:
1 kg/db