Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Jutaburkolat AsztalFutó Fehér Csipke Szélekkel 265x29cm

Adj egy királyi megjelenést az asztaladnak, és tegye étkezéseit vonzóbbá kivételes asztalterítőnkkel. A legjobb minőségű 100% jutaburkolat anyagból készült, ez az asztalterítő vastag és tartós, hosszú ideig tart, és újrahasználható is. Mérete 29 cm széles és 2,65 méter hosszú, elég nagy, hogy átfusson a legtöbb átlagos méretű asztalon. Akár hosszában, akár hagyományos asztalterítő fölé helyezhető a színek és hatások fokozása érdekében.

Mérete: 265 x 29,5 cm

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 17 db
Részletek

Ideális díszítésre esküvőkhöz vagy különleges eseményekhez és alkalmakhoz, természetes színe miatt tökéletesen illeszkedik mind a hagyományos, mind a kortárs otthoni dekorációhoz, míg szegélyelt szélei biztosítják, hogy a szélek ne foszlanak könnyen. Nagyon könnyű tisztítani és karbantartani, egyszerűen csak helyileg tisztítsa meg szükség szerint, és gőzvasalóval távolítsa el a ráncokat. Egy must-have minden modern otthonban.

**Kérjük, vegye figyelembe, hogy a jutaburkolat anyagnak természetes és egyedi szaga lehet, amely elkerülhetetlen. Ez az illat nem hibajelző. Javasoljuk, hogy legalább 1 nappal a használat előtt tegye ki a terméket szellőzni a szag eltávolításához.**

Anyag: 100% Jutaburkolat
Szín: Természetes
Méret: 265 x 29,5 cm
Ápolási útmutató: Ne gépben mossuk. Csak helyileg tisztítsuk. A ráncok eltávolításához használjunk gőzvasalót.

Adatok
Cikkszám:
X0016MHVXD
Tömeg:
1 kg/db