Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Jsdoin medenceháló 120 cm

Jsdoin medenceháló, horgászháló teleszkópos póznával finomszűrős - tóhoz, medencékhez, jakuzzikhoz, stb.

Hossz: 120 cm

Szín: Háló színe: kék

● Szállítási idő: 1-3 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

[Teleszkópos kialakítás] Az alumínium oszlop 5 szakaszból áll, amelyek egyenként csatlakoznak egymáshoz. Használja az összes részt a teljes 160 cm-es kiterjesztéshez, vagy távolítsa el az 1 vagy 2 darabot, ha rövidebbre van szüksége.
[Levehető pálcika design] Teljes hossz 160 cm. Az alumínium pálca minden része 24 cm, így az összhossz 1,2 m, a háló hossza 30 cm, a szélessége 30 cm, a felső rész pedig 10 cm hosszú. Ez a helytakarékos tisztítóeszköz elengedhetetlen a medencéknél a gyors pontszerű habzás takarításához.
[Egyszerű telepítés, gyors működtetés] Egyszerűen rögzítse a hálót a magas minőségű alumínium pálcához. A medenceháló hatékonyan könnyíti meg és távolítja el a leveleket, rovarokat, úszó szennyeződéseket és egyéb apró részecskéket a medencéből.
[Hatékony medence tisztítás] Száraz levelek, rovarok és más oda nem illő dolgok eltávolítása beltéri medencékből, jakuzzikból, kutakból, stb. A vastag műanyag lapátok ívelt élei azt jelentik, hogy nincsenek éles foltok, amelyek károsíthatják a medence falait.

Adatok
Cikkszám:
B093L7Z1CB
Tömeg:
1 kg/db