Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Jiayi Nyomós Ajtónyitó, Szekrénynyitó 2db

Jiayi Nyomós ajtónyitó, szekrénynyitó, 2db-os csomag

Nyomós mágneses szekrény ajtónyitó

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 150 db
Részletek

Push to Open: A beépített rugós dugattyú egy egyszerű nyomással reteszeli vagy kinyitja az ajtót. Nincs szükség fogantyúkra vagy gombokra. Nincs szükség gombokra a tiszta, zökkenőmentes megjelenéshez. Alkalmas önzáró funkció nélküli zsanérokhoz.

Hosszú löket mágnessel: A beépített mágnes hosszú löketének köszönhetően a mágneses erő biztosítja a biztonságos záródási pontot, amely szilárdan összetartja az ajtót, és nem engedi tovább az ajtót "kinyílni". Ezáltal ez a nyomózár alkalmasabb a közepes méretű ajtókhoz.

Erős dugattyú/rúgó: A nagyobb, vastagabb, nagy teherbírású rugós mechanizmusnak kellő feszültsége van ahhoz, hogy ez a tolósüvegnyitó kivételesen tartós legyen. Garantáltan akár 20 000 alkalommal is kitart.

Telepítés ragasztóval: Az alumíniumötvözetház tartós. A mellékelt ragasztóval (piros és fehér színben kapható, véletlenszerű színt kap) rögzítse a nyitható mágnest, csavarlyukak fúrása nélkül. A rögzítőcsavarok is mellékelve vannak. Először rögzítse a két ovális lyukat a zárási távolság beállításához.

Csomag tartalma: 2 x Push to Open ajtónyitó; 8 x alaprögzítő csavar; 2 x lapos fejű csavar; 2 x tiplik; 6 x ragasztó; 2 x ultravékony ütőlemez (tipp: külső ajtókhoz; 3,175 mm nyomólöketet kell fenntartani a beszerelés során).

Adatok
Cikkszám:
B07TS2LMHS
Tömeg:
1 kg/db