Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Jeteven Kerti Öntözőberendezés

Az öntöző berendezés kényelmes és hatékony módon gondoskodik kerted vagy növényeid vízellátásáról. Programozható időzítővel és szórófejjel könnyedén alkalmazkodik a növények igényeihez, megőrizve zöld területed egészségét és szépségét.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.04.19
Raktáron: 5 db
Részletek

Az öntöző berendezés egy intelligens megoldás a kertápoláshoz. A beépített szórófejek széles területet fednek le, és különböző öntözési módokkal rendelkeznek, hogy pontosan a növények igényeinek megfelelően öntözhess. Ez a berendezés nemcsak időt és energiát takarít meg, hanem a növények egészségét is megőrzi, így gyönyörű és virágzó kertet teremthetsz.

Termékleírás: 

Anyag: Műanyag

Szín: Fekete

Termék súlya: 1.27 kg 

Márka: Jeteven

Termék dimenziók: 23 x 23 x 9 cm

4 féle fúvóka

15 db porlasztó fúvóka

10 db állítható csepegtető

2 db négy kimenetű porlasztó fúvóka,

3 db refrakciós porlasztó fúvóka - a porlasztó fúvóka  alkalmas tetőhűtésre, zöldségöntözésre, kertekbe;

Állítható csepegtető 360°-os forgathatósággal, egyedileg állítható a követelményeknek megfelelően, forgassa az óramutató járásával ellentétes irányba az áramlás növeléséhez és az óramutató járásával megegyező irányba az áramlás csökkentéséhez; 

Refrakciós porlasztó fúvóka, egy méter átmérőjű, ideális 180 fokos félkör alakú terület öntözéshez.

Öntözőrendszerünk a 3/4"-es menetes csaptelep + 1/2"&3/4"-es menetes csaptelep csatlakozási kialakítását alkalmazza, amely egyszerre 4 ágat tud szétosztani az összes növény öntözésére.

Annak érdekében, hogy ne legyen víznyomás-probléma, hozzáadtunk 5 * 1/4"-es csőszelepet, így minden egyes ágat külön állíthat be, és pontosan testreszabhatja az öntözést minden egyes növény számára.
Alkalmazások széles skálája, egyszerű telepítés, nincs szükség ásni vagy kiásni a csővezeték-technológiát. A telepítési folyamat során élvezheti a barkácsolás mókáját. Az öntözőrendszer készlet nagyon alkalmas porlasztásra, pázsit öntözésre, teraszok, kertek, zöldségöntözésre, tetőhűtésre,  üvegházak, virágágyások öntözésére.
Szerelje be az összes csaptelepet Az egyik egy menetes biztosítékos csatlakozó (fedéllel). Alkalmas 1/2 és 3/4 csapokhoz. A csatlakozók másik típusa az univerzális csaptelep, amely nem menetes csapokhoz is alkalmas. A tömlő kiváló minőségű, UV-álló és vegyszerálló ABS műanyagból készült.

 

 

Adatok
gtin:
X001B8NWRV
google_product_category:
647638
id:
335
Cikkszám:
X001B8NWRV
Tömeg:
1 kg/db