Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Jégkrém Készítő 2db 4 Cellás Szilikonforma 9x5 cm

DIY Házi készítésű desszert fagyasztó, jégkrém készítő szilikon formák.

Egy jégkrém cella 9x5cm területű, egy szilikonforma 4 jégkrémcellát tartalmaz.

A csomag tartalma: 2 db szilikonforma (összesen 8 db jégkrém cella) + 100 db fa jégkrém pálcika

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 26 db
Részletek

Tartós anyag, amely a jövőben sem repedezik meg vagy szivárog, ami kevesebb pénzköltést jelent és sok év élvezetet különböző receptek és alkotások készítésében.
Könnyen használható és újrafelhasználható jégkrémpálcika formák. Semmi sem lehet jobb, mint egy forró nyári napon a kanapén feküdni és élvezni egy édes fagylaltot. Gyümölcsöt, levet vagy más, általad kívánt hozzávalókat adhatsz a jégformákhoz, hogy különböző ízű fagylaltokat készíthess.
Könnyen tisztítható. Más formákkal ellentétben, amelyeket kefével kell tisztítani, ezeket a jégkrémpálcika készítőket közvetlenül kézzel lehet tisztítani, könnyen elérve minden sarkot.
Könnyedén kioldhatod a jégkrémpálcikát, nem szükséges megfordítani; egyszerűen húzd ki. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a gyerekek várakoznak a csemegéik élvezetére. Add oda a gyermekednek vagy a vendégednek, és nézd meg az arcukon a mosolyt, amikor élvezik.
Könnyű jégkrémpálcikát készíteni, csak öntsd az italt, gyümölcsöt vagy turmixot a forma belsejébe, majd fagyaszd le. És ne aggódj, a folyadék nem fog kifolyni.

Adatok
Cikkszám:
X0017PGPU9
Tömeg:
1 kg/db