Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

JIAYI Mágneses Tolózár 4db (fehér)

JIAYI Mágneses tolózár -- Erős kivitelű és ideális nagy ajtókhoz és fiókokhoz. 4 db-os kiszerelésben érkezik.

Szín: Fehér

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.06.17
Raktáron: 59 db
Részletek

A Jiayi mágneses tolózár csomag egy olyan egyszerű és praktikus megoldást kínál, amely segít könnyedén zárni és nyitni az ajtókat és fiókokat. Nem kell hozzá fogantyú vagy gomb, csak megnyomod az ajtót, és kattan, majd újra megnyomod, és kattanás nélkül kinyílik. Ezzel a zárral a szekrények és fiókok letisztultabb kinézetűek lesznek, mert nincsenek rajtuk kilógó fogantyúk. Kiváló választás olyan ajtókhoz, amelyek nem zárnak maguktól.

Ez a tolózár hosszú lökettel rendelkezik és tartalmaz egy beépített mágneset is. Ennek a mágneses erőnek köszönhetően az ajtó szorosabban záródik, és nem hagyja maga után a maguktól kinyíló ajtók problémáját. Különleges rugós mechanizmusa erős feszültséget biztosít, így hosszú élettartamú és tartós választás, akár 20000 alkalomig használható.

A telepítése is egyszerű. Először rögzítsd a két elliptikus lyukat, hogy beállítsd a megfelelő zárási pontot. Majd rögzítsd a lemezt csavarokkal vagy ragasztóval (a csomagban piros és fehér színű változatok is megtalálhatók, véletlenszerűen kerülnek kiszállításra) a szekrényajtó belsejébe. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy nehéz lesz megtalálni a megfelelő helyet a felszereléshez. Ezt a tolózárat konyhaszekrényekhez, fiókokhoz, szekrényekhez, ruhásszekrényekhez, forgácslapokhoz, kredencekhez, konyhai eszközökhöz és más bútorokhoz is használhatod.

A csomagban 4 darab tolózár található, valamint 16 alap szerelési csavar és 8 kerek fejű csavar a zárhoz (Fontos: Külső ajtóknál telepítéskor tarts meg 3 mm tömörítési ütést).

Adatok
gtin:
B07TT5WXWV
google_product_category:
647638
id:
336
Cikkszám:
B07TT5WXWV
Tömeg:
1 kg/db