Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

INSE S6 Vezetéknélküli Porszívó (Kék)

INSE S6 vezetéknélküli porszívó - 23kPa szívóerő szőnyegekhez és háziállatok szőrének eltávolításához 

Szín: kék

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Leírás:

A puha görgős kefével és kemény görgős kefével az INSE S6T akkus porszívó minden típusú kemény padlóra, alacsony szálú szőnyegre és közepes szálú szőnyegre alkalmas.

A kefe nélküli egyenáramú motor erős, 23 kpa szívóerőt biztosít, kiváló allergiásoknak, könnyen kezeli a napi hulladékot, tisztán és rendben tarthatja vele a lakását.

Többfunkciós, így 4 kiegészítő funkció érhető el, ráadásul a kefe fején lévő LED-es lámpáknak köszönhetően sötétben is jól látható a porszívózandó felület.

A maximális 45 perces üzemidő lehetővé teszi az egész ház vagy lakás alapos takarítását egyetlen töltéssel, csökkentve az akkumulátor töltését és a várakozás gyakoriságát. (12-20 perc üzemidő nagy teljesítményen, 30-40 perc alacsony teljesítményen)

Az egyedi ágykefével felszerelt S6T porszívó könnyedén eltávolítja az ágyon lévő poloskákat, port és szőrszálakat, így a környzete friss és tiszta lesz. Ha rendszeresen porszívózik, többé nem fog viszketni alvás közben.

Az 5 fokozatú ciklonszűrő rendszer jobban tartja a hulladékot a konténerben, elválasztja a port és a szennyeződést a levegőtől és lehetővé teszi a friss levegőt, ami egy plusz pont az allergiásoknak.

A vezeték nélküli INSE S6T az INSE S6 új verziója, amely magasabb szintre emeli a szűrést - HEPA szűrő, amely képes eltávolítani a pollen, a por, a háziállatok szőrének és egyéb részecskék 99,97%-át.

Adatok
Szín:
Cikkszám:
X0013I3MGF
Tömeg:
1 kg/db