Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Hylogy Hordozható Hálós Porlasztó

Minőségi kidolgozás; kényelmes méretének köszönhetően mozgásban is használható; nagyon halk működés; jó páratartalom; plusz/mínusz gombokkal állítható páraintenzitás; jó felszerelés (maszk és szájrész felnőtteknek és gyerekeknek); USB port a töltéshez.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

 

Raktáron: 60 db
Részletek

Termékleírás

Fejlett porlasztási technológia – Ez az inhalátor a legújabb ultrahangos vibrációs technológiát használja, amely finom ködöt tud előállítani a kis részecskék jobb felszívódása érdekében. A porlasztott részecskék mérete kisebb, mint 5 μm. Orrfolyás, köhögés vagy egyéb betegségek esetén inhalálásra is alkalmas, nyugtató hatású, felszabadítja a légutakat. Minden korosztály számára megfelelő - ez az inhalációs porlasztó szájrész, felnőtt maszk, gyermekmaszk és tárolótáska tartozik hozzá. Ez az inhalációs porlasztó gyermekek, tinédzserek és felnőttek számára alkalmas. HORDOZHATÓ ÉS ALACSONY ZAJÚ – Nagyon kicsi és finom inhalátor porlasztó 42x41,5x98mm méretekkel (HxSzxM), az inhalátor kényelmesen használható otthon, az irodában vagy útközben. Rezgésfrekvencia 110kHz, zajszint 30 alatt, nagyon halk inhalátor porlasztó. USB töltés – Inhalátorunk akkumulátora az USB porton keresztül tölthető, az inhalátor porlasztója pedig különféle adapterekkel működik, így a töltés még kényelmesebb. Állítható sebességtartomány - az inhalátor porlasztóval a porlasztási sebesség 0,15 ml/perc és 0,9 ml/perc közötti tartományban állítható, igénye szerint állíthatja be

használati utasítás

1. Távolítson el és tegyen el minden csomagolóanyagot, és vegye ki a főegységet és a tartozékokat.

2.Amikor a gyógyszeres üveg kupakját a fő egységre rögzíti, a beszerelés során egyértelmű kattanást kell hallania (ahogy a folyékony gyógyszeres flakon beszerelési vázlatos ábrája látható).

3. Szerelje be a tartozékokat az inhalációs maszk és a fúvóka beépítési rajzán látható módon, szerelje be a tartozékokat.

a. Csatlakoztassa a gyógyszeres poharat

b. Csatlakoztassa a maszkot

c.csatlakoztassa a szájrészt

Megjegyzés: Tisztítsa meg, fertőtlenítse, szárítsa meg az összes alkatrészt beszerelés előtt

4.A készülék nincs felszerelve hálózati adapterrel, kérjük, használja a szokásos szabványos adaptert, amelynek meg kell felelnie.

A fehér fény mindig világít: működik

A fehér fény 3-szor felvillan: nyomja meg és tartsa lenyomva 3 másodpercig a porlasztási mód váltásához

Villogó fehér, zöld fény: az akkumulátor lemerülését jelzi

A fehér fény 5-ször felvillan: áramfelvétel, leállás

A narancssárga fény háromszor felvillan: Nincs folyadék, leállítás

Zöld fény villog: töltés

A zöld fény mindig világít: Teljes töltés

A fehér fény 10-szer felvillan: 10 perc beállított idő

 

Adatok
gtin:
X000YU3AX3-N
Cikkszám:
X000YU3AX3-N
Tömeg:
1 kg/db