Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

YMERSEN Akasztható Konyhai Edénykészlet 12 részes

YMERSEN Konyhai Eszközkészlet,

12 darabos konyhai eszközkészlet, szilikon, hőálló főzőeszköz készlet.

Szilikon spatula, rozsdamentes acél nyelű főző evőeszközkészlet tapadásmentes serpenyőhöz Szín: Fekete

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Anyag: Szilikon
Szín: Fekete
Márka: YMERSEN
Termék súlya: 1.14 Kilogramm
Darabszám: 12
Termékről:
Professzionális konyhai eszközkészlet: Konyhai eszközkészletünk tartalmaz egy nagy lyukacsos lapátot, egy nagy lyukacsos kanalat, egy közepes lyukacsos lapátot, egy nagy spatulát, egy tészta villát, egy rizskanalat, egy leveskanalat, egy kis lyukacsos kanalat, egy habverőt, egy csipeszt, egy tároló vödröt, 10 db akasztót. 12 darabos csomag. Különböző eszközökkel kiegészíti az ételek elkészítését és megkönnyíti a főzést.
Élelmiszer minőségű szilikon: Eszközeink magas minőségű anyagokból készülnek. Az élelmiszer minőségű szilikon biztonságosan használható bármilyen típusú ételben. Nem lép reakcióba az ételekkel vagy italokkal, nem termel káros füstöket, és biztosítja, hogy konyhája mindig biztonságos és egészséges maradjon. A szilikon konyhai segédeszközök megóvják drága tapadásmentes edényeit vagy más főzőedényeit a karcolódástól.
Tartós és hőálló: Szilikon gél növeli a hám puhaságát és megakadályozza a kéz sérüléseit használat közben. Az egy darabból álló rozsdamentes acél mag növeli a tartósságot és a szívósságot, megakadályozza a spatula hajlását vagy eldeformálódását. A nyél és a nylon fej hőálló 230°C-ig, így könnyedén elkészítheti a kívánt ételeket.
Könnyen tisztítható és tárolható: A prémium tapadásmentes szilikon valóban a legkönnyebben tisztítható anyag. Ezen főzőeszközök tisztításához csak folyó víz alá kell őket tartani. A főzőedények nyelét mind függő lyukakkal látták el, így akasztókkal könnyen tárolhatóak.
Értékelt ajándék: Még mindig azon aggódsz, hogy milyen ajándékokat vigyél ünnepekre, házavató bulikra vagy karácsonyra? Ezek a magas minőségű konyhai eszközök mindent megadnak a felhasználónak minden ételkészítési feladathoz. Új konyhakészletet adhat szülei otthonába vagy elküldheti az új otthon tulajdonosának. A főző eszközkészlet megkönnyíti és boldogabbá teszi a főzést.

Adatok
gtin:
X0018B7PJR
Cikkszám:
X0018B7PJR
Tömeg:
1 kg/db