Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

HuiHao Hajsütő Vas LCD Kijelzővel (Fehér)

Ez a hajsütő vas kiváló eszköz a hajformázáshoz, mivel állítható hőmérséklettel rendelkezik, így könnyedén szabályozható, hogy milyen hőmérsékleten kívánjuk formázni a hajat. A forgó tápkábel lehetővé teszi a szabad mozgást és a kényelmes használatot anélkül, hogy a kábel összegubancolódna. Emellett a LED kijelző pontosan mutatja a beállított hőmérsékletet, így mindig könnyedén követhetjük a használt hőmérsékletet a hajformázás során.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Széles és nagy panel: Széles és nagy panel kialakítás, kényelmes a formázáshoz. Megfelel az ergonomikus kialakításnak, könnyen tartható és kezelhető. Ideális hosszú, rövid, finom, normál és vastag hajhoz.
Forgó tápkábel: 360°-ban elforgatható tápkábel, megakadályozza a kábel feltekercselését, kényelmesebb a használata. LCD kijelző, és hőmérséklet kijelző, így könnyen állítható. Ideális professzionális szalonhasználathoz, utazáshoz és otthoni hajápoláshoz. Minden alkalommal zökkenőmentes élményt nyújt.
Sima kerámia lemez: A kerámia lemez finom és sima textúrája megakadályozza a haj töredezését, könnyen igazítja a hajat, és hatékonyabban védi azt. Ennek eredményeként a napi használat során jelentősen csökken a haj károsodása, és sima megjelenés érhető el.
Állítható hőmérséklet: A hőmérséklet állítható, és más hőmérsékletek is megfelelnek a különböző hajtípusoknak. Válassza ki a hajtípusának megfelelő hőmérsékletet. Ergonómikus markolatcsipesszel ellátva, amely illeszkedik a tenyér ívéhez, kényelmes fogású és könnyű.

Anyaga: Kerámia és ABS

Feszültség: 100-240 V 

Teljesítmény: 45W

Szín: Fehér

Méret: 36 x 13 x 6 cm 

Súly: 474 g

 

Adatok
gtin:
ZFQ-100-WHITE-EU
Cikkszám:
ZFQ-100-WHITE-EU
Tömeg:
1 kg/db