Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

HuiHao Automatikus Hajgöndörítő (Fehér)

Az automata hajgöndörítő egy praktikus eszköz a hajformázáshoz, amely beépített időzítővel rendelkezik, így nem kell találgatnod, mikor lesznek kész a gyönyörű fürtjeid. Emellett automatikus kikapcsolórendszerrel is el van látva, ami energiatakarékos és biztonságos használatot tesz lehetővé, amennyiben elfelejted kikapcsolni az eszközt. Ez a készülék segít gyorsan és egyszerűen létrehozni gyönyörű göndör frizurákat anélkül, hogy hosszú ideig kellene rajta tartanod.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

3 hőmérséklet-beállítás: Készen állsz a kócos, éppen az ágyból kigurult megjelenésre? Vagy talán szűk tekercseket szeretne egy teljesen más megjelenésért? Automatikus hajcsavarónkkal testreszabhatod fürtjeid, és új stílust alkothatsz.

Megfordítható göndörítési irány: A bal és jobb gombbal egyszerűen váltható a hajlítás iránya. A természetes megjelenés érdekében keverd össze fürtjeid irányát.

Beépített időzítő: A beépített időzítővel nem kell találgatni, hogy a fürtjeid mikor állnak készen. Csak helyezd a hajad a göndörítő kamrába, válaszd ki a beállítást, és íme, gyönyörű fürtök!

Specifikusságok: 

Automatikus kikapcsolás: Az íróasztalnál ülve azon tűnődsz, hogy kikapcsoltad-e a hajcsavarót? Nem, köszönöm! Automatikus biztonsági rendszerünk 1 órán belül kikapcsolja hajcsavaróját.

Gubancmentes vezeték: Hajcsavarónk sok funkcióval rendelkezik, de egyszerű a kialakítása. Az elfoglalt nőt szem előtt tartva készült, a forgó talp megakadályozza a zsinór csomósodását.

Nincs égetés, nincs húzás: A hajsütővason való égetés napjai rég elmúltak. A 360 fokos, forrázásmentes kialakítás távol tartja a curling rudat a bőrétől. A göndörítő kamra finoman megragadja a hajat, így telt, puha fürtöket biztosít, amelyek egész nap kitartanak.

 

Adatok
gtin:
636453340122
Szín:
Cikkszám:
636453340122
Tömeg:
1 kg/db