Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Hordozható Napelemes 30000 mAh Powerbank 1db

Napelemes powerbank– 30000 mAh-s hordozható napelemes töltő, 2 USB-porttal, nagy sebességű panel külső akkumulátorcsomag.

Hordozható napelemes tápegység elektromos eszközök töltéséhez.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 238 db
Részletek

30000 mAh napenergiával működő Powerbank: Több eszköz töltési képessége – Ez a napelemes akkumulátor nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy eszközeit többször is feltöltse. Elengedhetetlen kelléke tengerparti kirándulásokhoz, kempingezéshez, túrázáshoz, horgászathoz, hegymászáshoz, csónakázáshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez.

Kettős kimeneti és bemeneti akkumulátorbank: 2 eszköz egyidejű töltése – A kettős 2.1A nagysebességű USB-porttal ez a napelemes powerban lehetővé teszi két eszköz egyidejű töltését. A powerbank teljes feltöltődése után akár 7,4-szer tölti fel az iPhone11 Pro-t, az iPhone12 Pro-t akár 5,6-szor, a Galaxy Note 20-at akár 4,8-szor, és így tovább.

Napelemes töltők szabadtéri tevékenységekhez: Kényelmes és megbízható - Ez a powerbank ideális szabadtéri tevékenységekhez, például kempingezéshez, kerékpározáshoz, horgászathoz, utazáshoz, túrázáshoz és strandoláshoz. Bár a napelemes töltési funkció hasznos lehet vészhelyzetekben, fontos megjegyezni, hogy a napfény intenzitása és a napelem konverziós arányának változása miatt hosszú ideig tarthat, amíg az akkumulátort a napelemekkel tölti fel. Az akkumulátor töltésének elsődleges módja az USB kábelen keresztül történik.

Minőségi tanúsítvánnyal rendelkező külső akkumulátor: Biztonságos és megbízható – Termékünk megfelelt az UL, CE, FC, RoHS és egyéb tanúsítványoknak, így kiváló védelmet nyújt Önnek és eszközeinek. Három kiváló minőségű Li-polimer akkumulátorral és biztosítékokkal hosszabb készenléti idővel rendelkezik, és megvédi eszközeit a túlzott áramerősségtől, túlmelegedéstől és túltöltéstől.

 

 

Adatok
Cikkszám:
X001AL7TM3
Tömeg:
1 kg/db