Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Hordozható Fűtő-Ventilátor (Szögletes Fehér)

Hordozható fűtőventilátor – Gyors és megbízható asztali elektromos fűtőberendezések beltéri használatra – Csendes és energiahatékony mini fűtés irodai asztalhoz, fürdőszobához és hálószobához.

Méret: 11x13x14.5cm 

Szín: Fehér

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 48 db
Részletek

Gyors és megbízható fűtés: Tapasztalja meg a gyors és tiszta meleget mini asztali fűtőkészülékünkkel. Ez az 1000 W-os helyiségfűtő PTC kerámia fűtési technológiát használ, amely gyors és megbízható fűtést biztosít az Ön kényelme érdekében, így tökéletes hűvös irodákba, fürdőszobákba és hálószobákba.

Csendes működés: Csendes, beltéri használatra szánt, rendkívül csendes fűtőberendezéseinkkel békés környezetet teremthet. A kisméretű fűtőtest zajtalan működése nem zavarja sem munkáját, sem pihenését, lehetővé téve, hogy zavaró tényezők nélkül élvezze a hangulatos légkört.

Energiahatékony térfűtő: Beltéri használatra szánt hordozható fűtőink energiahatékonyak, így segítenek megtakarítani a fűtési költségeket, miközben a hidegebb hónapokban is jól érzik magukat. Tegye személyes fűtőkészülékévé még ma, és tapasztalja meg a kényelmet bármikor, bárhol.

Kompakt és stílusos kialakítás: Az elegáns, fehér színben pompázó, szögletes dizájn egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönöz minden helyiségnek vagy térnek. Könnyen felszerelhető, ez a fürdőszobai és irodai fűtőtest nem tartalmaz bonyolult utasításokat vagy eszközöket, csak egy gombnyomással, azonnali meleget biztosít. Ez a legjobb helyfűtés minden kis helyre.

A biztonság az első mindig: Az Ön biztonságát mindenekelőtt fontosnak tartjuk. Az irodai asztalokhoz való hordozható melegítőnk ABS égésgátló anyagból készült, így nyugodt lehet, tudván, hogy gond nélkül élvezheti a meleget. Szerezze be a hordozható fűtőventilátorát még ma, és élvezze a stílusos, mégis otthonos meleget, bárhol is jár.

 

Adatok
Szín:
Cikkszám:
X0018UWMNR
Tömeg:
1 kg/db