Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

HooMoo Gumi Hólánc Kompatibilis 135-175mm Méretig 6db

HooMoo gumi hólánc, kompatibilis 135 - 175 mm méretig, sárga színű, könnyű telepítés, nincs szükség emelőre, könnyű járművekhez, vészhelyzet esetére.

Csomag tartalma: 6 darab gumi hólánc (3 darab egy kerékre), övhurokhoz való felszerelő eszközök (+mini hólapát), 1 munkakesztyű, 1 dedikált tárolócsomag, 1 japán használati útmutató (az angol nyelv nem garantált).

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 16 db
Részletek

Termékjellemzők:

Márka: HooMoo
Tételsúly: 2800 gramm

Magas minőség: A legújabb nem-fém gumiláncokat és karbid makaróni-tüskéket használják, hogy alacsony zaj- és rezgésszintet biztosítsanak a fémhez képest. A kemény tüskék és a csúszásmentes hálós mintázat stabil utazást biztosít. Hagyományos jellemzőinek köszönhetően kiválóan kiterjeszthető a különböző járművek abroncsaira, és hosszú időn keresztül kopásálló, vegyszerálló és időjárásálló a havas utakon való hosszú utazás során.

Biztonság: Könnyen telepíthető, nehéz kárt okozni a gumikban, nagymértékben megnöveli a lánc felületét, és jelentősen javítja a lánc hatékonyságát. Makacs és erős kopásálló anyagból készült, amely könnyen telepíthető és biztonságosan rögzíthető egy pont rögzítővel.

Szabadon állítható:  A méret szabadon állítható, és a szíjat úgy tervezték, hogy különböző járművekhez illeszkedjen. A lánc hossza állítható. Kompatibilis minden modellel, amelynek abroncs szélessége 135 mm és 175 mm között van. Még a nehéz hóeséses időjárásban is hatással van a szabadidőre, az utazásra, az irodai ingázásra és a házi ingázásra.

Könnyű és kompakt: Nem-fém TPU, így nemcsak alacsony zajú, hanem kiváló rezgéscsillapítást is biztosít egy csendes és kényelmes utazáshoz. Ráadásul könnyű és kompakt, így nem fog sok helyet foglalni.

Csomag tartalma: 6 darab gumi hólánc (3 darab egy kerékre), övhurokhoz való felszerelő eszközök (+mini hólapát), 1 munkakesztyű, 1 dedikált tárolócsomag, 1 japán használati útmutató (az angol nyelv nem garantált).

Adatok
Cikkszám:
EM1003
Tömeg:
1 kg/db