Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Heti Gyógyszerrendező Tároló 3 Napszakos Tárolókkal

Hetente rendezhető és utazáshoz alkalmas gyógyszerszervezőnk.

7 napra elegendő, napi három rekeszes kialakításban, így könnyedén megkülönböztetheti reggeli, déli és esti gyógyszereit

Színes

Mérete: 20 x 11 x 3,5 cm

Spanyol felirat! 

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Élelmiszer-minőségű műanyagból készült, különálló rekeszekkel rendelkező gyógyszerszervező, amely tartós, öntött, BPA-mentes anyagokból készült, így biztonságos az orvosi felhasználásra.

A tároló méretei: 20 x 11 x 3,5 cm. Tágas rekeszei minden gyógyszer számára elegendő helyet biztosítanak, így kiválóan alkalmas egy hétre elegendő kiegészítők vagy gyógyszerek tárolására. A napi rekeszek reggel, dél és esti időszakokra vannak felosztva, és egyszerű ikonokkal vannak ellátva, naponta háromszor emlékeztetve arra, hogy időben vegye be a gyógyszereit, ezzel segítve egészségének pontos kezelését.

A tablettatartó egyszerű, de praktikus kialakítású, tökéletes azok számára, akiknek a nap különböző időszakaiban kell gyógyszereket szedniük, és emlékeztet arra is, ha egy adag kihagyásra került. Különösen hasznos azoknak, akik naponta több különböző időpontban szedendő gyógyszert fogyasztanak.  Imádni fogod azt a funkciót, hogy magaddal viheted a napi adagjaid utazás, munka vagy iskolába járás során.

A sima felület nem adszorbeál semmilyen maradékot, így megakadályozza a korábbi gyógyszermaradványok keveredését az aktuális adagokkal, és könnyen tisztítható.

A lezárt csat véd a nedvesség ellen, és védi a tablettákat.  A fedél nem nyílik ki automatikusan, ha bezárja, ezzel megakadályozva a pirulák kiömlését.

Adatok
Cikkszám:
X00189BXS3
Tömeg:
1 kg/db