Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Hahood Tőzegcserepek Növényindítók 60db 5,8 cm

Hahood 60 darabos tőzegcserepek növényindítók, 5,8 cm-es, négyzet alakú tőzegcserepek gyógynövény palántákhoz

Kerti csíráztató faiskolai edények

Organikus csíráztató növényindító növényjelölőkkel

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 75 db
Részletek

Termékjellemzők:

  • A csomag tartalma: 60 db tőzegcserep és 60 db növényi címke van, elegendő mennyiség ahhoz, hogy sokáig használhassa; közvetlenül a táblába, kertbe ültethető komposztálható tőzegcserepek, növénycímkék, amelyekkel rögzíthető a magok neve és növekedési idejük.
  • Négyzet alakú tőzegcserepek: A négyzet alakú tőzegcserepes növényindítók körülbelül 5,8 x 5,8 x 5,6 cm méretűek, amelyek zöldség-, virág- és dinnyepalánták termesztésére alkalmasak; és a növény címke mérete körülbelül 5 x 1 cm.
  • Biológiailag lebomló anyag: Tőzegedényeink környezetbarát anyagokból készülnek, és amikor a növények gyökeret vernek, a héjak lebomlanak, és szerves tápanyaggá válhatnak, amelyet a növények felszívhatnak, végül lebomlanak a talajban.
  • Előnyök: A tőzegedény nappal felveszi a hőt, éjszaka pedig megtartja a hőt, védi a növény gyökereit, biztosítja a műtrágya felszívódását, nem szívja fel a talaj nedvességét, jó a légáteresztő képessége, ezért széles körben használják virágok, zöldségek, gyümölcsök és más ültetési ágazatoknál is.
  • Biztonságos átvitel: Csírázáskor a magok közvetlenül a földbe vagy nagyobb cserépbe ültethetők, ami csökkenti a gyökérsérülés kockázatát, megkönnyíti a központosított ültetést és átültetést, valamint megkönnyíti a távolsági átvitelt

Adatok
Cikkszám:
X001GU8QQB
Tömeg:
1 kg/db