Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

HOMEFAVOR Bambusz Gyümölcskosár

HOMEFAVOR Bambusz gyümölcskosár 2 szintes, kivehető gyümölcstartó tároló zöldségekhez, gyümölcsökhöz, snackekhez, stb

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Termékjellemzők:

  • Termék méretek: 23cm hosszú x 30cm széles x 27cm magas
  • Prémium bambusz: Természetes bambuszból készült 2 szintes gyümölcskosár, amely környezetbarát és tartós. Jól készült és szilárdan áll. Jó teherbírás mellett egyáltalán nem okoz gondot a gyümölcsök és zöldségek megtartása.
  • 2 szintes bambusz gyümölcskosár: a 2 szintes kialakításnak köszönhetően nagyon kényelmesen kiveheti a tárgyakat. Tökéletes megoldás a napi tároláshoz, és helyet takarít meg. A konyhája és az étkezője jól szervezett és rendezett lesz tőle. A 2 szintes gyümölcskosár állvány elég nagy ahhoz, hogy különféle tárgyakat tároljon.
  • Többfunkciós gyümölcstartó: Az állványkosárral megtöltheti kedvenc gyümölcseit otthon, friss zöldségeket a konyhában, kenyeret a kamrában, harapnivalókat a vendégszobában vagy akár sminket is. Kiváló természetes dekorációja is otthonának.
  • Tökéletes kialakítás: Az alsó bambusztáblák intervallum-elrendezésének kialakítása lehetővé teszi a levegő áramlását a zöldségek és gyümölcsök között, hogy azok továbbra is lélegezzenek. Ezzel a nyitott kosártartóval egy pillantással könnyen megtalálhatja, amit keres.
  • Könnyen telepíthető: A csomag bambuszlemezeket, csavarokat, mini csavarhúzót és szerelési útmutatót tartalmaz. Könnyen telepíthető, kövesse a telepítési utasításokat.

 

Adatok
Cikkszám:
X00191KJET
Tömeg:
1 kg/db