Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Bshop Gyémántfestő panda mintával

Ez a panda mintás gyémántfestő készlet mágikus utazásra hív! A festővászonra helyezett gyémántok aprólékosan illeszkednek, létrehozva egy lenyűgöző panda mintát. A ragyogó színek és részletesség varázslatos atmoszférát teremtenek. A készlet precíz gyémántokat, eszközöket és részletes útmutatást tartalmaz, így bárki könnyedén alkothat műalkotást. Ez a kreatív hobbi nem csak szórakoztató, de stresszoldó és inspiráló élményt is nyújt. Olyan, mint egy saját művészeti kaland, ahol a pandák életre kelnek a kezed alatt!

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.07.17
Raktáron: 5 db
Részletek

Szikrázó gyémántfestmény: a teljes vásznat kerek gyémánt borítja. Használd az egyedi, kerek strasszos gyémántot és a tervezett mintát, hogy ragyogóan megvalósítsd az ábrát. A gyémántfesmény gyöngyei erős 3D hatással rendelkeznek, így az egész festmény háromdimenziósnak és élénkebbnek tűnik. A színek remekül illeszkednek, ragyogóvá varázsolják a fesményt és sosem fakulnak ki.


HD vászon: a gyémántkellékek vízálló olajfestéket tartalmaznak. A vászonra nyomtatott betűk és jelképek könnyen olvashatóak. A ragasztó erős, így a gyémántok nem esnek le. 30%-kal több gyémánt jár hozzá, így van belőle elég a kép befejezéséhez.


Csináld magad szórakozás: a kézzel készített 5D-s gyémántfestő-készlet az egész család számára szórakozás lehet. A gyerekek gyakorlati képességeit fejleszti, gazdagítja a fiatalok szabadidejét, de az idősebbek unalmát is száműzi.


Tökéletes dekoráció és ajándék: a gyémántkép évekig tárolható, tökéletes fali dekoráció lehet otthonra, irodába, szállodába, bárba, stb. Ajándékozd nyugodtan bármilyen alkalomból: szülinap, anyák napja, karácsony, stb.


Az 5D-s gyémántfestés egyáltalán nem bonyolult, a szükséges színeket egyszerűen és jól olvashatóan jelöli a vászon. Kezdők vagy gyerekek is könnyedén elsajátíthatják az használatát.


A gyémántfestés lépései:
1. Vedd ki a gyémántfestő készletet!
2. Tedd a gyémántokat a tálcába, majd rázd meg!
3. Nézd meg a vásznon található táblázatot a megfelelő gyémántgyöngyök megtalálásához!
4. Vidd fel a megfelelő mennyiségű ragasztót a tollra!
5. Ragaszd fel a megfelelő gyémántot!
6. Óvatosan ragaszd a gyémántot a vászon megfelelő részére!
7. Egy könyv segítségével nyomd a vászonra a gyémántokat, hogy rögzítsd őket!


Méret: 30x40 cm


Megjegyzés: ne engedd a gyerekeket egyedül játszani vele, nehogy lenyeljék az ehetetlen gyémántot! 3 éves kor alatt nem ajánlott!

3

Adatok
gtin:
X0011IWG4L
google_product_category:
968182
id:
939
Cikkszám:
X0011IWG4L
Tömeg:
1 kg/db