Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Bshop Gyémántfestő kölyöktigris mintával

Ez a tigrismintás gyémántfestő készlet új dimenziót nyit meg a kreativitásban. A lenyűgöző tigrisminta precíz gyémántokkal tündököl, amelyeket aprólékosan illeszthetsz a festővászonra. A színes, ragyogó gyémántok részletgazdagságot kölcsönöznek a képnek. A készlet tartalmaz minden szükséges eszközt és egyértelmű, részletes útmutatást, így még kezdők is könnyedén alkothatnak lenyűgöző, tigrises gyémántfestményt. Kreatív kikapcsolódás és magával ragadó művészi élmény vár mindenkit ebben az egyedülálló készletben!

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.06.17
Raktáron: 20 db
Részletek

Szikrázó gyémántfestmény: a teljes vásznat kerek gyémánt borítja. Használd az egyedi, kerek strasszos gyémántot és a tervezett mintát, hogy ragyogóan megvalósítsd az ábrát. A gyémántfesmény gyöngyei erős 3D hatással rendelkeznek, így az egész festmény háromdimenziósnak és élénkebbnek tűnik. A színek remekül illeszkednek, ragyogóvá varázsolják a fesményt és sosem fakulnak ki.

HD vászon: a gyémántkellékek vízálló olajfestéket tartalmaznak. A vászonra nyomtatott betűk és jelképek könnyen olvashatóak. A ragasztó erős, így a gyémántok nem esnek le. 30%-kal több gyémánt jár hozzá, így van belőle elég a kép befejezéséhez.

Csináld magad szórakozás: a kézzel készített 5D-s gyémántfestő-készlet az egész család számára szórakozás lehet. A gyerekek gyakorlati képességeit fejleszti, gazdagítja a fiatalok szabadidejét, de az idősebbek unalmát is száműzi.

Tökéletes dekoráció és ajándék: a gyémántkép évekig tárolható, tökéletes fali dekoráció lehet otthonra, irodába, szállodába, bárba, stb. Ajándékozd nyugodtan bármilyen alkalomból: szülinap, anyák napja, karácsony, stb.

Az 5D-s gyémántfestés egyáltalán nem bonyolult, a szükséges színeket egyszerűen és jól olvashatóan jelöli a vászon. Kezdők vagy gyerekek is könnyedén elsajátíthatják az használatát.

A gyémántfestés lépései:
1. Vedd ki a gyémántfestő készletet!
2. Tedd a gyémántokat a tálcába, majd rázd meg!
3. Nézd meg a vásznon található táblázatot a megfelelő gyémántgyöngyök megtalálásához!
4. Vidd fel a megfelelő mennyiségű ragasztót a tollra!
5. Ragaszd fel a megfelelő gyémántot!
6. Óvatosan ragaszd a gyémántot a vászon megfelelő részére!
7. Egy könyv segítségével nyomd a vászonra a gyémántokat, hogy rögzítsd őket!

Méret: 30x40 cm

Megjegyzés: ne engedd a gyerekeket egyedül játszani vele, nehogy lenyeljék az ehetetlen gyémántot! 3 éves kor alatt nem ajánlott!

Adatok
gtin:
X0012QHIVX
google_product_category:
968182
id:
936
Cikkszám:
X0012QHIVX
Tömeg:
1 kg/db