Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Gyémántfestő Mandala Mintával 25 x 25 cm

5D DIY gyémántfestés dekorációhoz, kikapcsolódáshoz, mandala mintával, minden tartozékkal együtt.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 46 db
Részletek

Szikrázó gyémántfestmény: a teljes vásznat kerek gyémánt borítja. Használd az egyedi, kerek strasszos gyémántot és a tervezett mintát, hogy ragyogóan megvalósítsd az ábrát. A gyémántfesmény gyöngyei erős 3D hatással rendelkeznek, így az egész festmény háromdimenziósnak és élénkebbnek tűnik. A színek remekül illeszkednek, ragyogóvá varázsolják a fesményt és sosem fakulnak ki.

HD vászon: a gyémántkellékek vízálló olajfestéket tartalmaznak. A vászonra nyomtatott betűk és jelképek könnyen olvashatóak. A ragasztó erős, így a gyémántok nem esnek le. 30%-kal több gyémánt jár hozzá, így van belőle elég a kép befejezéséhez.

Csináld magad szórakozás: a kézzel készített 5D-s gyémántfestő-készlet az egész család számára szórakozás lehet. A gyerekek gyakorlati képességeit fejleszti, gazdagítja a fiatalok szabadidejét, de az idősebbek unalmát is száműzi.

Tökéletes dekoráció és ajándék: a gyémántkép évekig tárolható, tökéletes fali dekoráció lehet otthonra, irodába, szállodába, bárba, stb. Ajándékozd nyugodtan bármilyen alkalomból: szülinap, anyák napja, karácsony, stb.

Az 5D-s gyémántfestés egyáltalán nem bonyolult, a szükséges színeket egyszerűen és jól olvashatóan jelöli a vászon. Kezdők vagy gyerekek is könnyedén elsajátíthatják az használatát.

A gyémántfestés lépései:
1. Vedd ki a gyémántfestő készletet!
2. Tedd a gyémántokat a tálcába, majd rázd meg!
3. Nézd meg a vásznon található táblázatot a megfelelő gyémántgyöngyök megtalálásához!
4. Vidd fel a megfelelő mennyiségű ragasztót a tollra!
5. Ragaszd fel a megfelelő gyémántot!
6. Óvatosan ragaszd a gyémántot a vászon megfelelő részére!
7. Egy könyv segítségével nyomd a vászonra a gyémántokat, hogy rögzítsd őket!

Méret: 25x25 cm

Minta: Mandala

Megjegyzés: ne engedd a gyerekeket egyedül játszani vele, nehogy lenyeljék az ehetetlen gyémántot! 3 éves kor alatt nem ajánlott!

Adatok
Cikkszám:
X0012QI0XN
Tömeg:
1 kg/db