Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Gumi Edző Szalagok, Rugalmas Szalagok Testnyújtáshoz

Ellenálló Szalagok, Mobilitási Szalagok, Húzódzkodó Szalagok, Edző Szalagok, Rugalmas Szalagok Testnyújtáshoz, Crossfit Edzéshez Beltéri és Kültéri Otthoni Edzőteremhez, Férfiaknak és Nőknek, Kezdőknek és Profiknak

Csomag tartalmazza:
Fekete vízhatlan kistáska
Fekete, piros és citromsárga szalagok (különböző szélességűek)

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 45 db
Részletek

SZILÁRD ÉS TARTÓS: 100% természetes latexből készült és 99,9%-ban mentesek a vízben oldódó fehérjéktől, magas szilárdságú, tartós teljesítmény.

SZÉLES ALKALMAZÁS: Ezek a professzionális edzőszalagok 4 különböző ellenállási szinttel rendelkeznek. Sárga (5-15 font), Piros (15-35 font), Fekete (25-65 font), Lila (35-85 font).

TÖBBFUNKCIÓS EDZŐTERMI GYAKORLATOK: Kezdetben a húzódzkodás előrehaladásának segítésére tervezték, most már használják bandával segített húzódzkodáshoz, erőemelő szalagokhoz, kalistenikus szalagokhoz, CrossFit szalagokhoz, nyújtó szalagokhoz és gyorsasági szalagokhoz, hogy progresszív ellenállást teremtsenek, ami megfelel a mozgás erőgörbéjének.

KÖNNYŰ NAPI VIHETŐSÉG: A Húzódzkodó Segítő Szalagok nagyszerű, könnyen hordozható edzőeszközök otthoni vagy irodai edzésekhez. Ezekkel a szalagokkal elkezdheti az erőnléti edzési tervét, hogy javítsa hasizmait, vállait, karjait, lábait, mellkasát és hátát stb.

 

Adatok
gtin:
X001A9E9JL
Cikkszám:
X001A9E9JL
Tömeg:
1 kg/db