Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Gosund Okos LED Szalag Hangvezérléssel 5m

Ez a 5 méter hosszú LED szalag kiváló választás, ha egyedi és hangulatos világítást szeretnél teremteni otthonodban vagy bármelyik helyiségben. A hangvezérlés lehetővé teszi, hogy a fények a környező hangok ritmusára világítsanak, így megteremtve egy dinamikus és látványos légkört. Emellett kompatibilis az Alexa és a Google Assistant rendszerekkel, így könnyedén irányíthatod a világítást hangutasításokkal, hogy még kényelmesebbé tegye a használatát.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Hangvezérlés: Kompatibilis az Alexával és a Google Home-al. Az intelligens LED szalagfény be- és kikapcsolható, beállíthatja a fényerőt, a színeket, a telítettséget, és egyszerű parancsokkal kiválaszthatja a jeleneteket.
Alkalmazásvezérlés: Az intelligens LED szalagfény képes megvalósítani a különböző környezeti világítási alkalmazásait azáltal, hogy személyre szabja a módokat az alkalmazáson keresztül. 
Szinkronizálás zenével: A beépített, nagy érzékenységű mikrofonnal a TV-szalag fénye szinkronizálható a környezeti hangokkal. Vezérlés az alkalmazással együtt, hogy a fény bármely dal ritmusára táncoljon.
Több szín és 8 jelenet: A színek hatalmas választéka közül választhat. A fényes RGB 5050 LED szalaglámpák 16 millió színt biztosítanak (nincs fehér fény), a fényerő és a telítettség az alkalmazással állítható.
Könnyű telepítés: 16,4 láb hosszúságú led fénycsík rövidre vágható, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A továbbfejlesztett 3M ragasztó több rögzítőkapcsokkal szilárdan tartja a szalaglámpákat.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak a 2,4 GHz-es hálózatot támogatja és USA aljzattal rendelkezik.

Méret: 5 M 

A csomag tartalma: 1x okos LED szalag 5m, 1x vezérlőegység, 1x USA tápkábel

Adatok
gtin:
X0017O25IV
Cikkszám:
X0017O25IV
Tömeg:
1 kg/db