Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Godmorn Zöldség Szeletelő-Aprító 10 az 1-ben

Többfunkciós zöldség szeletelő 10 pengével, köztük: facsaró, szalag, spirál, tojásszeletelő, stb.

BPA mentes

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

【 A legújabb többfunkciós készlet 10 az 1-ben 】: Ebben a készletben 10 behelyezett penge található: 2 forgó penge (szalaghoz és spirálhoz), 6 betét (szeletelés, aprítás, reszelés, stb), egy tojásleválasztó és egy facsaró. A piac legteljesebb funkcionalitású zöldségaprító-kombinációja, amely minden konyhai igényt kielégít ezzel az aprítóval. Kiegészítésként ehhez az ételaprítóhoz tartozik még egy edény + tisztítóeszköz + kézvédő + kesztyű is.
【 Frissített nagy tartály 】: A nagy, 2,1 literes kapacitásával az élelmiszertartály nagyobb, mint a legtöbb ételszeletelő a piacon! Emellett a csúszásmentes alap és a doboz támasztéka alatti hornyos kialakítás szilárdan a helyén tartja az ételt és megkönnyíti a kézben tartását. Sőt, a betéttartó és a doboz közötti ferde szög lehetővé teszi az étel nagyon kis erőfeszítéssel történő felvágását, így az édesburgonyától a puha paradicsomig minden finoman szeletelhető.
【Maximális biztonságot nyújt 】: Ennek a zöldségszeletelőnek a pengéi nagyon élesek, így az ételkészítés nagyon kényelmes és gyors. Az Ön biztonsága érdekében azonban két különböző ételtartót kínálunk, amelyek eltérő vágási szöggel rendelkeznek, hogy távol tartsák ujjait a mandolin pengéktől. A kézvédő szögei tompák, hogy garantálják a maximális biztonságot minden ügyfél számára, miközben teljesítik a darabolási parancsot.
【 Garantált kiváló minőség 】: 100%-ban BPA-mentes élelmiszeripari minőségű ABS műanyag vastagabb mandolin kerettel (nagy ütésállóság és szívósság), polipropilén borítás (nagy kifáradásállóság), a piacon kapható PP műanyag hasonló mandolin eltávolítása, Godmorn mandolin A szeletelő még heves szállítás után sem törik el könnyen, ami tartósabbá teszi a mindennapi használat során. Ezenkívül az FDA és LFGP által jóváhagyott mandolinszeletelő BPA-mentes anyaga egészséges táplálkozást garantál az egész család számára!
【 Könnyen tisztítható 】: biztosítunk egy kis kefét, amellyel gondosan megtisztíthatja, ha saját maga szeretné megtenni. De legyen óvatos a kések tisztítása során.

Adatok
gtin:
X000WDZBMF
Cikkszám:
X000WDZBMF
Tömeg:
1 kg/db