Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Glamador UV Gél Műköröm Készlet 8 színnel (Primavera)

A készlet 8 különböző tavaszi színű körömzselét tartalmaz, két speciális gélt, amelyek hőre és fényre reagálva változtatják a színüket. Mellékelve 2 doboz extra dekoráció a tökéletes manikűrhöz. A termékek bőrbarátok, nem mérgezőek és tartósságuk akár 2 hét is lehet. Ideális ajándékötlet, tökéletes választás mind profiknak, mind kezdőknek.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Várhatóan nálad
2023.11.30
Részletek

Legyen szebb és hosszabb körmöd pár perc alatt otthon is! A tavasz színei rád várnak~ A készlet 8 különböző színű körömzselét és sok segítséget tartalmaz, többek között 2 doboz extra dekorációt, hogy a legszebb körmeid lehessenek.

Ez a varázslatos készlet még tartalmaz két különleges gélt is, az egyik hőre, a másik pedig fényre változtatja meg a körmeid szinét, hogy még több varázslatos pillanatod legyen mikor a körmeidé a főszerep. Az egész készlet teljesen biztonságos, nem mérgező, bőrbarát. Ráadásul ha megfelelően csinálod, több mint 2 hétig is tarthat egy köröm.

Kifinomult csomagolásának hála pedig remek ajándék lehet barátnők, lánytesók vagy anyukák számára. Ez a készlet nem csak profiknak, hanem kezdőknek is tökéletes.

A csomag 1 teljes tavaszi körömszettet tartalmaz

Adatok
gtin:
X001HOKYMF
google_product_category:
764515
id:
563
Cikkszám:
X001HOKYMF
Hasonló termékek