Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Generic Számfestő Olajfestmény (autó)

Ez a lenyűgöző számfestő olajfestmény valódi autórajongóknak készült. A festményen egy lenyűgöző autó és motor jelenik meg, amit könnyű követni a számozott területek alapján. Az olajfesték élénk színei és textúrája egyedi atmoszférát kölcsönöznek a képnek. Kreatív kihívás és művészi élmény vár mindenkit, aki szereti az autókat és a festészetet. A készlet tartalmaz mindent, amire szükséged van a festmény elkészítéséhez, és lehetővé teszi, hogy saját mesterművet alkoss a faladon.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 312 db
Részletek

Termékleírás

A készlet segít az embereknek a családok, barátok, férj és feleség közötti kapcsolat előmozdításában, amikor együtt festenek. A spiritualitás ápolása és a stressz oldása. A számfestő segítségével könnyedén elkészíthet egy olajfestményt, és élvezheti az alkotás és a játék szórakozását.
Könnyen festhető:  A festék kitöltéséhez csak a festék számait és a vásznon lévő figurákat kell egyeztetnie. Fess színszámok szerint, fejezd be egyesével. A számok szerinti festék minden képzettségi szintre alkalmas, legyen Ön felnőtt, gyerek vagy kezdő. Töltsd ki a színt számok szerint, nincs szükséged festőkészségre.
Ártalmatlan anyag:  Környezetbarát olajfesték, élénk színek és elegendő pigment. Teljes játékot adhat kreativitásának a nagyfelbontású színes vásznon, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy a festék károsítja a testet.
Divatos lakberendezés és a legjobb ajándék:  Tökéletes a nappaliba, a hálószobába, az irodába, az étterembe, vagy bárhol, ahol dekorálni szeretne. És tökéletes ajándék születésnapra és fesztiválokra.

A csomag tartalma: 

A számok alapján festett készlet 1 db előre nyomtatott texturált vászon (keret nélkül), 1 készlet olaj pigment, 3 db professzionális ecset. Kiterjesztett festővászon mérete: 16x20 hüvelyk. (40x50cm)

Adatok
gtin:
X001DEQI5L
Cikkszám:
X001DEQI5L
Tömeg:
1 kg/db