Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Galaxisvetítő okosprojektor

Alkalmazással és hangvezérléssel is irányítható okosprojektor. 16 millió színből alkotja meg a szebbnél szebb galaxisvetítéseket. Időzítheted a be- és
kikapcsolást, zajcsökkentő technológiájának hála pedig működés közben is halk.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.07.16
Részletek

Vezérlés hanggal és alkalmazással: az okosprojektor támogatja a Smart Life alkalmazással, az Amazon Alexaval és Google Home-mal való vezérlést, de a készülék oldalán található gombokkal is irányítható. Hangutasításokkal szabályozhatod a kivetített színeket, a fényerőt és a megjelenő képet. Kényelmesebb és intelligensebb, mint a távirányítóval való irányítás.
16 millió színmód és 360 fokos dinamikus vetítés: a projektor 7 színes csillagköd-módból és 16 millió színből alkotja meg a kedvenc fényeffektusod, az egyes színek fényerejét 1-100% között állíthatod. A kivetítő RGB fényerőszabályozással és dinamikus csillagköd-móddal rendelkezik, így tökéletesen egyesíti a csillagokat és a ködöket. Az egyszerű plafonodból valódi galaxist varázsolhatsz.
Időzítés és zajcsökkentő technológia: beállíthatod, hogy a projektor automatikusan be- vagy kikapcsoljon. A legjobb zajcsökkentő technológiával van ellátva, hogy Te és családod nyugodtan aludhassatok. A Smart Life alkalmazással könnyedén vezérelheted a LED-projektor kapcsolóját, színét és fényerejét. Beállíthatod, hogy egy adott időpontban be- vagy kikapcsoljon anélkül, hogy zavarnád a gyereket.
4, állítható vetítési irány: a készüléknek 4 panel helyezkedik el az oldalain, ezek 4 különböző szögű vetítést biztosítanak (30 fok/45 fok/60 fok és sík). A vetítést lejátszhatod a mennyezeten, a padlón, a falon, vagy bármilyen irányban. Mindezen felül szabályozhatod a csillagos ég mozgását és sebességét, hogy felkeltsd a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és kreativitását.
A csillagprojektor pihentető, romantikus légkört és megnyugtató hangulatot teremt. Használd nyugodtan a hálószobában, a játékszobában, vagy ahol csak szeretnéd. Remek választás felnőttek és gyerekek számára is. Tökéletes meglepetés lehet születésnapra, évfordulóra vagy karácsonyra.

 

 

 

 

 

 

Adatok
gtin:
X001CRC2NV
google_product_category:
907781
id:
700
Cikkszám:
X001CRC2NV
Tömeg:
1 kg/db