Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

GH0712L JQGO Digitális Ébresztőóra (Fehér)

A fehér digitális ébresztőóra egy multifunkcionális eszköz, amely tükörként is használható, így praktikus és stílusos megoldás a hálószobában. Az állítható szundi územmód lehetővé teszi, hogy könnyedén személyre szabhassuk az ébresztési időt, állítható ébresztőórával rendelkezik és a taps hang vezérlés segítségével könnyedén felkapcsolhatjuk a kijelzőt.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 93 db
Részletek

Nagy LED-kijelző és szundi funkció: Ez a digitális ébresztőóra 6,7 ​​hüvelykes LED-es tükörkijelzővel rendelkezik, így könnyen leolvasható, rendkívül vékony test jellemzi, valamint tükörként is használható. Egyszerűségének köszönhetően az egyik legjobb ébresztőóra a hálószobákba, ez a prémium digitális óra olyan dolog, amelyre minden reggel szívesen ébred. A Szundi gomb segítségével könnyedén kikapcsolhatja az ébresztőt anélkül, hogy kinyitná a szemét. 1-60 perces szundi idő állítható be (az alapértelmezett szundi idő 5 perc).

Állítható fényerő: tiszta és kényelmes vizuális érzékelés, automatikusan elsötétül 18:00-kor. USB-kábellel csatlakoztatva a LED folyamatosan világít. Az akkumulátor üzemmód használatakor a képernyő 10 másodpercen belül automatikusan kikapcsol. A képernyőt hanggal aktiválhatja, vagy bármelyik gombot megnyomhatja a képernyő bekapcsolásához. Nyomja meg és tartsa lenyomva a „LIGHT/SNOOZE” gombot bármelyik módban 3 másodpercig a képernyő kikapcsolásához.

USB-ről vagy elemről működik: Az ébresztőórák USB kábellel vagy 3 db AAA elemmel (nem tartozék) működhetnek. 
MEGJEGYZÉS: Ha az ébresztőóra elemről működik, az ébresztőóra 5 másodpercig világít, majd kialszik, és a nyitóképernyőt taps hanggal aktiválhatja. Takarítson meg energiát, és jobb éjszakai alvást biztosít. USB-n keresztül az óra folyamatosan bekapcsol.

Könnyű használat és ideális ajándék: Az órát az abszolút egyszerűség szem előtt tartásával tervezték, és nem lesz gond a működtetésével. Kitűnő digitális óra pontos idővel nehéz alvóknak, gyerekeknek, fiataloknak, diákoknak és időseknek.
Kedvező méretének köszönhetően ideális utazási ébresztőóra, asztali óra vagy ágy melletti óra. Kiváló ajándékötlet születésnapra, ballagásra, házavatóra és újévre stb.

Méret: 16 x 6 x 2,5cm 
Szín: Fehér
Súly: 112 gramm
Márka: JQGO

Adatok
Szín:
Cikkszám:
X001BZS07V
Tömeg:
1 kg/db