Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

GEMITTO L Alakú Teraszbútor Huzat (bal 270 cm, jobb 210 cm)

GEMITTO L alakú 210D terasz kanapé bútorhuzat kültéri szekcionált bútorhuzathoz

Bal oldalon 270 cm, jobb oldalon 210 cm.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Részletek

Frissített tartós anyag:

420D/210D Oxford poliészter anyagból készült, nedvességálló és UV-álló. Könnyű. A kanapéhuzat megvédheti bútorait az eső általi szennyeződéstől, a lehullott levelektől, az állati karcolásoktól/ürüléktől stb. Tartozik hozzá egy tárolótáska is a könnyebb tárolás érdekében.

Fontos tervezés:

Ez a teraszos kanapé huzat két mintával készült, hosszú jobboldali és rövid baloldali vagy hosszú baloldali és rövid jobboldali tervezéssel, a képeken látható módon. Négy csat és egy húzózsinór a kanapé huzatának rögzítéséhez, megakadályozva, hogy a szél elfújja. A huzat megvédi bútorait a zord időjárástól, ellentétben más huzatokkal, amelyek nem védik hosszútávon a teraszgarnitúrát. Ezzel a termékkel a bútorait a legjobb állapotban tarthatja.

Vízálló burkolat:

Vízálló csíkok kerülnek a varrott területre. A vízálló burkolatot is korszerűsítették. Kültéri L-alakú kanapéhuzat vízálló anyaggal, kiváló vízállósággal és ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Könnyű tisztítás:

Nedves ruhával törölje le, és a szennyeződés hamarosan eltűnik. Hagyja megszáradni a napon. Könnyen mosható anyagának és szakadásállóságának köszönhetően tudja, hogy ez a termék biztosan megvédi a kültéri bútorait.

Vásárlás előtt:

Kérjük, először mérje meg L-alakú kanapéját, és gyűjtse össze a méretet. Ezután hasonlítsa össze a kanapé huzatunk méretével. Részletes méretadatokat a képen mutatjuk. A kézi mérés miatt a méretek változhatnak. Kérjük, fogadjon el 1-2 cm méretkülönbséget.

Csomag tartalma:

1 x L alakú kanapé huzat

 

Adatok
Szín:
Cikkszám:
EM0979
Tömeg:
1 kg/db