Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

GEARAMERICA Terepjáró Mentő Készlet

Terepjáró helyreállító mega készlet - nélkülözhetetlen 4x4-es tartozékok.

 Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 45 db
Részletek

GEARAMERICA Terepjáró Mentő Készlet | vonószíj + fakimélő + Mega snatch blokktárcsa + fekete mega D-gyűrűs bilincsek + csörlővezeték csillapító táska + kesztyűk | végső 4X4 csörlőtartozékok.

Legyen felkészült bármilyen terep vészhelyzetre: a GearAmerica Ultimate Off-Road Recovery Mega Kitt-et kifejezetten arra tervezték, hogy segítsen biztonságosan helyreállítani és elvontatni elakadt 4x4-es, teherautóját vagy terepjáróját.

Nehéz hajtású visszaállító zsák: A saját tervezésű gyűjtőzsákunk egyben csörlőzsinór-csillapító is. Az acélkábellel történő csörlőzés a jármű helyreállításának egyik legveszélyesebb aspektusa, mivel a kábel kinetikus energiát tárol. Ha a vezeték vagy egy csatlakozási pont nyomás hatására eltörik, halálos lövedékké válhat. Mindig használjon csörlővezeték csillapítót, hogy elnyelje a legtöbb kinetikus energiát, ha törés történik.

Duplázd meg a húzóerőt, vagy változtasd meg a húzás irányát: Csörlés közben duplázza meg vagy háromszorozza meg az effektív vonóerőt a húzóblokk mechanikai előnyével. Szeretné enyhíteni a csörlő terhelését és meghosszabbítani az élettartamát? Fák vagy más akadályok körül kell navigálnia a terepen való felépülés irányának megváltoztatásával. Mindkettő könnyen megvalósítható a Mega Snatch Block használatával, amely soha nem látott 25 tonnás MBS-re (12,5 tonna WLL) van besorolva.

A legigényesebb vontási és mentési feladatokhoz építettük: Ha járműve biztonságos helyreállításáról van szó, ne kockáztasson – szerezze be robusztus mentőfelszerelésünket, amelyben megbízhat. Minden termékünket független tesztelésnek vetették alá, és jelentős biztonsági ráhagyást kínálnak, így biztos lehet benne, hogy a legnehezebb helyreállítási időszakokkal is megbirkózik.

Az utolsó helyreállító készülék, amire szüksége lesz! - Miért elégedjen meg az átlaggal, ha megtapasztalhatja a legendás GearAmerica minőséget?

Off-Road Recovery Mega Kittünk a következő felszereléseket tartalmazza:  

1. Vonóheveder 7 cm x 50 cm | 15.875 kg

2. Favédő szíj, 7 x 20 cm | 15.875 kg

3. Fekete Mega Shackles ® | 30.844 kg (2 db)

4. Mega Snatch Block | 22.679 kg

5. Helyreállító kesztyűk

6. Speciális mentő táska / csörlővonal csillapító

Adatok
Cikkszám:
B07Q5J3JSD
Tömeg:
1 kg/db