Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

G.A HOMEFAVOR kerek pizzafordító lapát

A Round Pizza Flipper egy könnyű és tartós eszköz, amellyel könnyedén kiveheti a pizzát a sütőből vagy a grillről. Ergonomikus fogantyúja és lapos felülete lehetővé teszi a pizza könnyű kezelését és mozgatását, miközben minden alkalommal tökéletes sütési eredményt biztosít.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.04.19
Részletek

Kiváló anyag: a lapát eloxált alumíniumból készült. Szerkezete könnyű az egyszerű használat és tisztítás érdekében. Szupervékony pengéi vannak, így könnyen becsúsztatható a pizza alá.
Megelőzi az égéseket: a lapát markolata könnyű alumíniumból készült, amely kényelmes fogást biztosít. Állítható hosszúsága miatt mindenféle sütőhöz ilik - fa, gáz, elektromos, otthoni sütőhöz vagy akár kültéri tégla sütőhöz is.
Leszerelhető fogantyú: a hosszú fogantyú 2 részre bontható és egészen 120 cm-ig kihúzható. Hossza megakadályozza, hogy megégesd a kezed. Nemcsak a szétszerelést könnyíti meg, hanem a használat utáni tárolást is. Van egy másodlagos műanyag fogantyúja, amely fel-le csúszik, így biztonságosság teszi a távolság beállítását.
Egyéb tudnivalók:
- csak kézzel lehet mosni
- ne használj súroló hatású fémhálót a tisztításhoz
- első használat előtt ajánlott megtisztítani
- használat után kérjük, mosd el és önszáradás helyett ruhával szárítsd meg

GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ!

Adatok
gtin:
X001A1NDYB
google_product_category:
647638
id:
314
Cikkszám:
X001A1NDYB
Tömeg:
1 kg/db