Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

FunCentral Minecraft LED-es Kard

A LED-es Minecraft kardok lenyűgöző játékeszközök gyerekeknek! Ezek a kardok nemcsak a szörnyek elleni küzdelemben segítenek, hanem gyönyörűen világítanak is.Ezek a varázslatos kardok a Minecraft virtuális világát hozzák életre a valóságban. A gyerekek imádni fogják őket, miközben kalandra indulnak, és életre keltenek egy fantasztikus Minecraft élményt!

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Részletek

LÉGY PIXEL HARCOS: Engedd szabadjára retro videojáték-hősödet a gyerekeknek készült, LED-es világító 18”-os 8 bites Pixel Sword-unkkal. Vezetett kardunkkal felfegyverkezve a 80-as évek stílusú videojáték-hadviselés mestere leszel. Legyen az éjszaka vagy nappal, megvédi a hálószobáját a zombi invázióktól, vagy megöli a szekrényében rejtőző sárkányokat. Ez a játékkard megmozgatja a fantáziáját! A kard 6 LED lámpával rendelkezik, 3 villogó fénymóddal. 
VIDEÓJÁTÉK PARTY: Feltétlenül adja hozzá pixelkardunkat a videojáték-parti kellékeihez. Ez a led kard tökéletes arcade játék jelmez-kiegészítőként.
GAMER DEKOR: Az elkötelezett játékosok szent térnek tekintik játékterüket. Mindegyiknek megvan a maga stílusa és érzése. Ha játékos vagy, vagy ismersz valakit, aki szereti a játékot, pixelkardunk valóban segít a retro játékhangulat megteremtésében. Ez is egy klassz fideszes játék az asztalon.
Szín: Kék
Anyaga: Műanyag
A csomag tartalma: 1 db LED-es világító 18"-os pixel 8 bites játékkard

 

 

 

 

 

 


 

 

Adatok
gtin:
EM1032
Szín:
Cikkszám:
EM1032
Tömeg:
1 kg/db