Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Fuleadture 3 Szintes Fűszertartó Állvány (Sötétbarna)

Fuleadture fűszertartó, 3 szintes, fűszer-rendszerező, polcállvány a különböző méretű fűszerek tárolásához.

Anyag: Ötvözött acél
Termékméretek: 19,6 cm szélesség x 40,4 cm hosszúság x 43,9 cm magasság
Polc típusa: Fűszeres polc
Szoba típusa: Iroda, Konyha, Hálószoba
Szín: Sötétbarna

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Termékjellemzők:
Multifunkcionális tárolópolc: Ez a háromszintes tárolópolc főként konyhában, étkezőasztalon, hálószobában, irodában, fűszeres dobozokban, kozmetikumtárolásban, vízforralókban, teázóban, irodai kellékekben, fürdőszobai polcokban stb. használható.

Bővíthető és testre szabható tervezés: Ez a különleges kiegészítő lyuktervezés lehetővé teszi, hogy ez a konyhai szekrény tárolópolca vízszintesen fedje le a bővítő egységgel, és akár 45 fokos szögben is dönthető, hogy megkönnyítse az árucikkek helyezését és tárolását. Egyszerű összeszerelni, akár néhány perc alatt.

Robusztus szerkezet: A háromszintes fűszertartó tartós minőségű rozsdamentes acélból készült, amely nem rozsdásodik. Gumilábakkal van felszerelve, hogy megakadályozzák a karcolódást, csúszást és elcsúszást. A masszív szerkezeti tervezés megakadályozza, hogy ez a háromszintes fűszeres tároló könnyen felboruljon vagy leessen.

Könnyen használható és telepíthető: Egy fűszertartó, amely stílusosan tárolhatja a fűszereket. A mély fűszeres polc segítségével rendezetten elhelyezheti a fűszert a palackban. Az egymás mellett elhelyezett és fokozott fűszeres polcok segítségével egy pillantással láthatja a fűszereket a tartályban, és könnyen kiveheti a szükséges fűszereket.

Helytakarékos: A méret: 40,4 cm széles x 19,6 cm mély x 43,9 cm magas. Ezen a polcállványon kozmetikumokat, parfümöket, bőrápolási termékeket, figurákat és irodai kellékeket tárolhat.

Adatok
Szín:
Cikkszám:
X001DKK5XB
Tömeg:
1 kg/db