Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Földgömb alakú dekantáló hajóval

Elegáns, kézzel fújt dekantáló gravírozott földgömb mintával és hajóval a palackon, ez határozottan fokozza az ivási élményt, miközben merész benyomásokat kelt. Nagyszerű ajándék és beszélgetési darab bármely partin. Használható víz, gyümölcslé, jeges tea és egyéb italok felszolgálására is.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.06.17
Részletek

A kancsó földgömb alakú, és tartalmaz egy üveg vitorláshajót

A Földgömb alakú dekantáló frissen tartja a pálinkát és az aromát. Légmentesen záródó és üvegből készült vitorlás hajó található a belső térben, a dekanter szilárd üléssel rendelkezik egy fából készült alapon. Stílusos üvegkancsó, mint eredeti ajándék apák napjára, születésnapra, karácsonyra vagy évfordulóra . Tökéletes whisky ínyencek és kezdők számára, mint ajándékötlet nőknek és férfiaknak.

Világtérképpel finomított üvegkancsó az időtlen ragyogásért. Ajándék az igényes konyak és abszint szerelmeseinek A kerek dekanter kiváló minőségű átlátszó üvegből készül, a kancsó biztonságosan áll egy valódi fából készült állványon A nagy dugó megőrzi kedvenc italának frissességét. Nagyszerű italokhoz, például whisky, bourbon, bor, vodka, tequila, gyümölcslé és más finom italokhoz.

Termékleírás:

Anyaga: magas boroszilikát üveg + fenyő

Kapacitás: 850ml

Borosüveg súlya: 270g

Teljes súly: 460g

Palack átmérő: 12.5cm

Palack szájának átmérője: 2cm

Palack hossza: 23.5 cm

A csomag tartalma: Dekanter x 1, Alap x 1

 

 

Adatok
gtin:
X0016AV5TB
google_product_category:
647638
id:
308
Cikkszám:
X0016AV5TB
Tömeg:
1 kg/db