Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Felfújható Úszómedence UFO Játékkészlet

Nyári felfújható úszómedence játék, úszóparti játék,

3 -7 éves fiúknak, lányoknak

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 93 db
Részletek
  • ÚJ VÍZES PARTYJÁTÉKOK: Tartalmaz 1 felfújható rakétát, 1 rakétakilövő padot 2 talppal, élvezze a nyári medencejáték vízi szórakozást barátaival és családjával.
  • EGYEDI UFO TERVEZÉS: Az UFO mintázat szemet gyönyörködtető és aranyos, menő és egyedi, nagyon népszerű a gyerekek körében, és szórakoztatóvá teszi a vízi tevékenységeket.
  • TÖKÉLETES INTERAKTÍV JÁTÉK: Nagyszerű medencés partikhoz, nyári strandpartikhoz, születésnapokhoz, iskolai tevékenységekhez és egyéb csapatrendezvényekhez; nagyszerű több ember számára, hogy segítse a gyerekeket aktívabbá és szociálisabbá válni, így a különleges események szórakoztatóbbá és emlékezetesebbé válnak.
  • KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ÉS TÁROLÁS: Könnyen felfújható bármilyen légpumpával vagy csak a szájjal. Leeresztett állapotban elég kicsi ahhoz, hogy elférjen egy kézipoggyászban. könnyű és kényelmes.
  • TARTÓS ANYAG: Tartós, környezetbarát, nem mérgező PVC anyagból, BPA-tól és ftalátoktól mentes. Kiváló légtömörséggel és szuper vastag vízálló funkcióval rendelkezik. Lehet szaguk; tartsa őket 1-2 napig szellőző helyen.

Adatok
gtin:
10130004
Cikkszám:
10130004
Tömeg:
1 kg/db