Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Fehér Képkeret 4DB

A fehér képkeret egy egyszerű és elegáns módja annak, hogy kiemeld és keretezd műalkotásaidat, fényképeidet vagy posztereidet. Az időtlen fehér szín bármely térben jól mutat, és a képkeret tiszta és stílusos megjelenést kölcsönöz a benne elhelyezett képeknek.

4DB fehér képkeret

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.04.18
Raktáron: 83 db
Részletek

A fehér képkeret egy dekoratív elem, amelyet képek, műalkotások vagy fényképek köré helyezünk. Általában fehér színű, letisztult megjelenésű, és védi a képeket a károsodástól. Ideális dekoráció és bemutatás céljából lakásokban vagy kiállításokon.
Termékjellemzők: 

Kiváló minőség: 6x4-es képkereteink MDF környezetbarát fából készültek, így erősek, tartósak, megbízhatóak és nehezen deformálódnak. A HD plexi nemcsak tisztán jeleníti meg képeit vagy műalkotásait, hanem átlátszóbb, tartósabb és rugalmasabb is, mint a hagyományos üveg, így védi fotóit a portól, nedvességtől és karcolásoktól.
Méret: 6x4 hüvelykes fényképekhez illik, a tényleges keretméret (kész méret) 5,3 × 7,1 hüvelyk. Ideális otthoni fotókhoz, tájképekhez, művészetekhez, gyűjthető képekhez, oklevelekhez, bizonyítványokhoz stb.
Sokoldalú kijelző: A 6x4-es keretet erős konzolokkal tervezték a hátulján, vízszintesen vagy függőlegesen felakaszthatja őket a galéria stílusú fali rögzítéshez, valamint állvány segítségével asztalra is helyezheti őket. Nézze meg, ahogy dédelgetett fényképei életre kelnek, és érdekessé varázsolják otthona falát vagy asztallapját.
A csomag tartalma: A csomag 4db fotókeretet és 4db nyomtalan szöget tartalmaz, a védőcsomagolásnak köszönhetően nem kell aggódnia a sérült termékek kézhezvétele miatt. A plexi mindkét oldalán védőfólia található, használat előtt kérjük tépje le a védőfóliát. Ha a védőfóliát nem távolítják el, a plexi átlátszósága csökken.

Adatok
gtin:
X0017Q49VP
google_product_category:
647638
id:
305
Cikkszám:
X0017Q49VP
Tömeg:
1 kg/db