Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

FairyWill D7 Szónikus Fogkefe 3 pótfejjel

FairyWill fogkefével a tökéletes mosolyért!

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.04.18
Raktáron: 247 db
Részletek

A FairyWill D7 fogkefe akár 40 000 fordulat/perc sebességű rezgéseket képes generálni és hatékonyan tisztítja azokat a területeket is, amelyeket a hagyományos fogkefe nem ér el. Az 5 elérhető üzemmóddal könnyedén az igényeidhez igazíthatod, az intelligens időzítő pedig megkönnyíti az alapos fogmosást. Szabadulj meg a hagyományos, hatástalan fogkeféktől. A D7 nagyfrekvenciás rezgéseket generál, hogy rövid idő alatt alaposan és hatékonyan tisztítsa meg fogaidat. Akár 100%-ban eltávolítja a foltokat, ételmaradékokat és egyéb szennyeződéseket. Csak használd körülbelül 14 napig, hogy élvezhesd a láthatóan egészségesebb fogakat és ínyt. A szájhigiéniáról való gondoskodás még sosem volt ilyen egyszerű.

 
A Clean a mindennapi használatra tökéletes.
A Massage gyengéd ínymasszázst biztosít.
A White megkönnyíti a fogak fehérítését.
A Polish pedig lehetővé teszi a fogak polírozását.
 
A D7 fogkefe intelligens időzítővel van felszerelve, amely megkönnyíti a használatát. Minden 30 másodpercben egy rövid szünet emlékeztet arra, hogy változtasd meg a mosott területet, 2 perc után pedig a készülék leáll. Mindez lehetővé teszi, hogy alaposan moss fogat és segít a jó szokások kialakításában.
A D7 beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, egy teljes feltöltéssel akár 30 napig is kitart . A készülék feltöltése mindössze körülbelül 2 órát vesz igénybe, ami a modern, gyors töltési technológiának köszönhető. A csomagban találsz egy USB-kábelt is, amellyel a kefét áramforráshoz csatlakoztathatod.
 
A csomag 1 fogkefét és 4 fejet tartalmaz.

 

 

 

Adatok
gtin:
X000Z4ONHZ
google_product_category:
907781
id:
694
Cikkszám:
X000Z4ONHZ
Tömeg:
1 kg/db
Hasonló termékek